Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Koncept Balenia

Faberlic Supplements

Koncept Balenia V modernom svete sú ľudia neustále vystavení agresívnym účinkom vonkajších negatívnych faktorov. Zlá ekológia, rušný rytmus života v megalopolízach alebo stresoch vedie k zvýšenému zaťaženiu tela. Na normalizáciu a zlepšenie funkčného stavu tela sa používajú doplnky. Hlavnou metaforou tohto projektu sa stala schéma zlepšovania pohody človeka pomocou doplnkov. Hlavný grafický prvok tiež opakuje tvar písmena F - prvého písmena v značke.

Umenie

Metamorphosis

Umenie Táto stránka sa nachádza v priemyselnom regióne Keihin na okraji Tokia. Zápal dymu z komínov ťažkých priemyselných závodov môže zobrazovať negatívny obraz, ako je znečistenie a materializmus. Fotografie sa však zameriavajú na rôzne aspekty tovární, ktoré zobrazujú jeho funkčnú krásu. Rúry a štruktúry počas dňa vytvárajú geometrické vzory s čiarami a textúrami a mierka na zvetrávaných zariadeniach vytvára dôstojný vzduch. V 80. rokoch sa zariadenia v 80. rokoch menia na tajomnú kozmickú pevnosť ako sci-fi filmy.

Výstavný Plagát

Optics and Chromatics

Výstavný Plagát Názov Optics and Chromatic odkazuje na debatu medzi Goetheom a Newtonom o podstate farieb. Túto debatu predstavuje stret dvoch kompozícií v tvare písmena: jedna je vypočítaná, geometrická, s ostrými kontúrami, druhá sa spolieha na impresionistickú hru farebných tieňov. V roku 2014 tento dizajn slúžil ako kryt pre kryty umelcov série Pantone Plus.

Zábava

Free Estonian

Zábava V tomto jedinečnom umeleckom diele použila Olga Raag estónske noviny z roku, keď bolo auto pôvodne vyrobené v roku 1973. Žlté noviny v Národnej knižnici boli fotografované, vyčistené, upravené a upravené tak, aby sa mohli použiť v projekte. Konečný výsledok bol vytlačený na špeciálny materiál používaný na osobné automobily, ktorý trvá 12 rokov, a jeho prihláška trvala 24 hodín. Free Estonian je auto, ktoré priťahuje pozornosť, obklopuje ľudí pozitívnou energiou a nostalgickými detskými emóciami. Vyzýva zvedavosť a zapojenie všetkých.

Balenie Suchého Čaju

SARISTI

Balenie Suchého Čaju Prevedenie je valcová nádoba so žiarivými farbami. Inovatívne a žiarivé použitie farieb a tvarov vytvára harmonický dizajn, ktorý odráža bylinné byliny SARISTI. Náš dizajn sa odlišuje tým, že umožňuje modernému zvratu balenie suchého čaju. Zvieratá použité v balení predstavujú emócie a podmienky, ktoré ľudia často prežívajú. Napríklad vtáky Flamingo predstavujú lásku, medveď Panda relaxáciu.

Obal Olivového Oleja

Ionia

Obal Olivového Oleja Keďže starí Gréci kedysi maľovali a navrhovali každú amforu (nádobu) z olivového oleja osobitne, rozhodli sa tak urobiť už dnes! Oživili a uplatnili toto starodávne umenie a tradíciu v súčasnej modernej výrobe, kde každá z 2 000 vyrobených fliaš má odlišné vzory. Každá fľaša je individuálne navrhnutá. Jedná sa o jedinečný lineárny dizajn inšpirovaný starogréckymi vzormi s moderným nádychom, ktorý oslavuje vinobranie dedičstva olivového oleja. Nie je to začarovaný kruh; je to priam rozvíjajúca sa tvorivá línia. Každá výrobná linka vytvára 2 000 rôznych návrhov.