Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Webová Aplikácia

Batchly

Webová Aplikácia Platforma Batchly SaaS umožňuje zákazníkom Amazon Web Services (AWS) znižovať ich náklady. Dizajn webovej aplikácie vo výrobku je jedinečný a príťažlivý, pretože umožňuje užívateľovi vykonávať rôzne funkcie z jedného miesta bez opustenia stránky a tiež zvažuje poskytnutie vtáčej perspektívy na všetky údaje, ktoré sú pre správcov dôležité. Dôraz sa kladie aj na prezentáciu produktu prostredníctvom jeho webovej stránky a bol navrhnutý tak, aby komunikoval svoj USP v prvých 5 sekundách sám. Tu použité farby sú živé a ikony a ilustrácie pomáhajú webovej stránke interaktívne.

Ocenená Prezentácia

Awards show

Ocenená Prezentácia Táto slávnostná scéna bola navrhnutá s jedinečným vzhľadom a vyžadovala flexibilitu pri prezentácii hudobnej show a niekoľkých rôznych ocenených prezentácií. Súpravy boli vnútorne osvetlené, aby prispeli k tejto flexibilite, a zahŕňali lietajúce prvky ako súčasť súpravy, ktorá sa niesla počas prehliadky. Išlo o prezentáciu a slávnostné odovzdávanie cien pre neziskovú organizáciu.

Fľaša

North Sea Spirits

Fľaša Dizajn fľaše na liehoviny North Sea Spirits je inšpirovaný jedinečnou povahou Sylta a zahŕňa čistotu a čistotu tohto prostredia. Na rozdiel od iných fliaš sú North Sea Spirts úplne pokryté jednofarebnou povrchovou vrstvou. Logo obsahuje Stranddistel, kvet, ktorý existuje iba v Kampene / Sylte. Každá zo 6 príchutí je definovaná jednou špecifickou farbou, zatiaľ čo obsah 4 miešaných nápojov je identický s farbou fľaše. Povlak povrchu dodáva jemný a teplý pocit v ruke a váha zvyšuje vnímanie hodnoty.

Vinylová Platňa

Tropical Lighthouse

Vinylová Platňa Posledný 9 je hudobný blog bez obmedzenia žánru; jeho funkciou je kryt tvaru kvapiek a spojenie medzi vizuálnymi komponentmi a hudbou. Posledných 9 produkuje hudobné kompilácie, z ktorých každá obsahuje hlavnú hudobnú tému odrážanú vo vizuálnom koncepte. Tropický maják je 15. kompiláciou série. Projekt bol inšpirovaný zvukmi tropického lesa a hlavnou inšpiráciou je hudba umelca a hudobníka Mtendere Mandowej. V rámci tohto projektu boli navrhnuté obaly, promo video a vinylové disky.

Varný Sprej

Urban Cuisine

Varný Sprej V kuchyni na ulici sa nachádzajú chute, látky, vzdychy a tajomstvá. Ale aj prekvapenia, koncepty, farby a spomienky. Je to stránka na tvorbu. Kvalitný obsah už nie je základným predpokladom na prilákanie, teraz je kľúčom pridanie emocionálneho zážitku. Týmto balením sa šéfkuchár stáva „graffiti umelcom“ a klient sa stáva umeleckým divákom. Nový originálny a kreatívny emocionálny zážitok: Urban Cuisine. Recept nemá dušu, je to kuchár, ktorý musí dať receptu dušu.

Pekná Vizuálna Identita

Mangata Patisserie

Pekná Vizuálna Identita Mångata je vo švédčine vizualizovaná ako romantická scéna, na nočnom mori sa vytvára trblietavý, mesačný odraz Mesiaca. Scéna je vizuálne príťažlivá a dostatočne špeciálna na vytvorenie imidžu značky. Farebná paleta, čierna a zlatá, napodobňuje atmosféru tmavého mora, dodala značke záhadný luxusný dotyk.