Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kozmetická Zbierka

Woman Flower

Kozmetická Zbierka Táto kolekcia je inšpirovaná prehnanými odevnými štýlmi stredovekých európskych dám a tvarmi vtáčej perspektívy. Dizajnér extrahoval tieto dve formy a použil ich ako kreatívne prototypy a kombinoval ich s dizajnom produktu, aby vytvorili jedinečný tvar a zmysel pre módu, a ukázali bohatú a dynamickú formu.

Kniha Dizajn

Josef Koudelka Gypsies

Kniha Dizajn Svetoznámy fotograf Josef Kudelka usporiadal svoje výstavy fotografií v mnohých krajinách sveta. Po dlhom čakaní sa v Kórei konečne konala cigánska výstava Kudelka a bola vyrobená jeho fotokniha. Keďže išlo o prvú výstavu v Kórei, autor dostal požiadavku, aby chcel vytvoriť knihu, aby mohol cítiť Kóreu. Hangeul a Hanok sú kórejské písmená a architektúra, ktoré predstavujú Kóreu. Text odkazuje na myseľ a architektúra znamená formu. Inšpirovaný týmito dvoma prvkami, chcel navrhnúť spôsob, ako vyjadriť kórejské vlastnosti.

Verejné Umenie

Flow With The Sprit Of Water

Verejné Umenie Komunitné prostredia sú často znečistené interpersonálnymi a intrapersonálnymi disonanciami svojich obyvateľov, čo vedie k viditeľnému a neviditeľnému chaosu v okolí. Podvedomý účinok tejto poruchy je, že obyvatelia upadajú do nepokoja. Toto zvyčajné a cyklické agitovanie ovplyvňuje telo, myseľ a ducha. Sochársky sprievodca, ženích, očisťuje a posilňuje pozitívne „čchi“ priestoru a zameriava sa na príjemné a pokojné výsledky. S jemným posunom v prostredí je verejnosť vedená k rovnováhe medzi ich vnútornou a vonkajšou realitou.

Dizajn Značky

Queen

Dizajn Značky Rozšírený dizajn je založený na koncepcii kráľovnej a šachovnice. Pri týchto dvoch farbách čierna a zlatá má dizajn sprostredkovať pocit vysokej kvality a pretvárať vizuálny obraz. Okrem kovových a zlatých čiar použitých v samotnom produkte je prvok scény konštruovaný tak, aby vykompenzoval vojnový dojem z šachu, a pomocou koordinácie javiskového osvetlenia vytvárame dym a svetlo z vojny.

Sochárstvo

Atgbeyond

Sochárstvo Xi'an sa nachádza na východisku Veľkej hodvábnej cesty. V procese tvorivého výskumu umenia kombinujú modernú povahu hotelovej značky Xi'an W, osobitnú históriu a kultúru Xi'an a nádherné umelecké príbehy dynastie Tang. Pop v kombinácii s graffiti sa stal umeleckým vyjadrením hotela W, ktorý mal hlboký vplyv.

Yong Rebranding Prístavu

Hak Hi Kong

Yong Rebranding Prístavu V návrhu sa používajú tri koncepcie na prestavbu systému CI pre rybársky prístav Yong-An. Prvým je nové logo, ktoré vytvára špecifický vizuálny materiál extrahovaný z kultúrnych charakteristík komunity Hakka. Ďalším krokom je opätovné vyšetrenie zábavného zážitku, potom vytvorte dve maskotské postavy, ktoré budú reprezentovať a nechajú ich objaviť sa v nových atrakciách, ktoré povedú turistov do prístavu. V neposlednom rade, umiestnenie deviatich miest vo vnútri, obklopenie zábavnými aktivitami a chutnou kuchyňou.