Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Sochárstvo

Iceberg

Sochárstvo Ľadovce sú interiérové sochy. Spojením hôr je možné stavať pohoria, mentálnu krajinu zo skla. Povrch každého recyklovaného skleneného predmetu je jedinečný. Každý objekt má teda jedinečný charakter, dušu. Sochy sú ručne tvarované, podpísané a očíslované vo Fínsku. Hlavnou filozofiou ľadových sôch je odrážať zmenu podnebia. Použitým materiálom je preto recyklované sklo.

Aplikácia Na Prezeranie

TTMM for Pebble

Aplikácia Na Prezeranie TTMM je kolekcia 130 hodiniek určených pre inteligentné hodinky Pebble 2. Konkrétne modely zobrazujú čas a dátum, deň v týždni, kroky, čas činnosti, vzdialenosť, teplotu a stav batérie alebo Bluetooth. Používateľ môže po otrasoch prispôsobiť typ informácií a zobraziť ďalšie údaje. Hodinky TTMM majú jednoduchý, minimálny a estetický dizajn. Je to kombinácia číslic a abstraktnej informačnej grafiky, ktorá je perfektná pre éru robotov.

Aplikácia Na Prezeranie

TTMM for Fitbit

Aplikácia Na Prezeranie TTMM je kolekcia 21 ciferníkov určených pre inteligentné hodinky Fitbit Versa a Fitbit Ionic. Ciferníky majú nastavenie komplikácií iba jednoduchým ťuknutím na obrazovku. Vďaka tomu sú veľmi rýchlo a ľahko prispôsobiteľné pre farby, dizajnové predvoľby a komplikácie podľa preferencií používateľov. Je inšpirovaný filmami ako Blade Runner a Twin Peaks.

Watchfaces Apps

TTMM

Watchfaces Apps TTMM je zbierka sledovacích priestorov pre inteligentné hodinky Pebble Time a Pebble Time Round. Nájdete tu dve aplikácie (pre platformu Android aj iOS) s 50 a 18 modelmi vo viac ako 600 farebných variantoch. TTMM je jednoduchá, minimálna a estetická kombinácia číslic a abstraktných infografík. Teraz si môžete vybrať svoj štýl času, kedykoľvek budete chcieť.

Etikety Na Víno

KannuNaUm

Etikety Na Víno Dizajn etikiet vína KannuNaUm sa vyznačuje rafinovaným a minimálnym štýlom získaným hľadaním symbolov, ktoré môžu predstavovať ich históriu. Územie, kultúra a vášeň vinohradníkov spolkovej krajiny dlhovekosti sú skombinované do týchto dvoch koordinovaných označení. Všetko je umocnené dizajnom storočnej vínnej révy, ktorá bola vyrobená technikou zlata nalievaného v 3D. Ikonografický dizajn, ktorý predstavuje históriu týchto vín a spolu s nimi aj históriu krajiny, z ktorej pochádzajú, Ogliastra, krajina sté výročia na Sardínii.

Dizajn Etikiet Na Víno

I Classici Cherchi

Dizajn Etikiet Na Víno Pre historické vinárstvo na Sardínii sa od roku 1970 navrhlo obnovenie štítkov pre radu vín Classics. Štúdium nových značiek chcelo zachovať spojenie s tradíciou, ktorú spoločnosť sleduje. Na rozdiel od predošlých etikiet pôsobila na dotyk elegancie, ktorá dobre zodpovedá vysokej kvalite vín. Pre štítky sa pracuje s technikou Braillovho písma, ktorá prináša eleganciu a štýl bez váženia. Kvetinový vzor je založený na grafickom spracovaní vzoru neďalekého kostola Santa Croce v Usini, ktorý je tiež logom spoločnosti.