Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Roadshow

Boom

Roadshow Jedná sa o projekt dizajnu výstav pre roadshow módnej značky v Číne. Téma tejto roadshow poukazuje na potenciál mládeže štylizovať svoj vlastný imidž a symbolizuje výbušný hluk, ktorý táto roadshow vydáva na verejnosti. Ako hlavný vizuálny prvok sa použila kľukatá forma, ale s rôznymi konfiguráciami pri aplikácii v stánkoch v rôznych mestách. Štruktúra výstavných stánkov boli všetky „súpravy častí“ prefabrikované v továrni a inštalované na mieste. Niektoré časti môžu byť znovu použité alebo prekonfigurované, aby vytvorili nový dizajn kabíny pre ďalšiu zastávku roadshow.

Prielom Grafického Dizajnu

The Graphic Design in Media Conception

Prielom Grafického Dizajnu Táto kniha je o grafickom dizajne; poskytuje explicitný, podrobný pohľad na štruktúru dizajnu ako proces, ktorý sa používa na komunikáciu s publikom s rôznymi kultúrami prostredníctvom metód návrhu, vrátane významu grafického dizajnu ako úlohy, procesov navrhovania ako techník, návrhu značky ako kontextu trhu, návrhu balenia s pripravené šablóny a obsahuje diela vysoko kreatívnych tvorivých diel, ktoré sa používajú na označenie zásad dizajnu.

Predajná Kancelária

Chongqing Mountain and City Sales Office

Predajná Kancelária „Mountain“ je hlavnou témou tejto predajnej kancelárie, ktorá je inšpirovaná zemepisným pozadím Chongqing. Vzor šedých guličiek na podlahe sa vytvára v tvare trojuholníka; a na stenách rysov a na prijímacích pultoch nepravidelného tvaru je veľa zvláštnych a ostrých uhlov a rohov, ktoré demonštrujú pojem „hora“. Okrem toho sú schody spájajúce podlahy navrhnuté ako priechod cez jaskyňu. Medzitým sú LED stropy zavesené od stropu, napodobňujú dažďovú scénu v údolí a vytvárajú prirodzený pocit, aby zmäkčili celý dojem.

Grafika Pre Rekreačný Dom

SAKÀ

Grafika Pre Rekreačný Dom Štúdio PRIM PRIM vytvorilo vizuálnu identitu pre penzión SAKÀ vrátane: mena a loga, grafiky pre každú izbu (symbolický dizajn, tapety, vzory pre nástenné obrázky, vankúše a pod.), Dizajnu webových stránok, pohľadníc, odznakov, menoviek a pozvánky. Každá izba v penzióne SAKÀ predstavuje inú legendu spojenú s Druskininkai (letovisko v Litve, v ktorom sa nachádza dom) a jeho okolie. Každá izba má svoj vlastný symbol ako kľúčové slovo z legendy. Tieto ikony sa objavujú v interiérovej grafike a ďalších objektoch, ktoré tvoria jej vizuálnu identitu.

Koberec

Folded Tones

Koberec Koberce sú zo svojej podstaty ploché, cieľom bolo spochybniť tento jednoduchý fakt. Ilúzia trojrozmernosti sa dosahuje iba tromi farbami. Rôzne tóny a hĺbka koberca závisí skôr od šírky a hustoty pruhov než od veľkej palety farieb, ktoré sa môžu pohltiť určitým priestorom, čo umožňuje flexibilné použitie. Koberec zhora alebo zďaleka pripomína skladaný list. Počas sedenia alebo ležania na ňom však ilúzia záhybov nemusí byť zrejmá. To vedie k použitiu jednoduchých opakujúcich sa čiar, ktoré si môžete vychutnať ako abstraktný vzor zblízka.

Šaty

Nyx's Arc

Šaty Keď svetlo prenikne oknami s jemnou úrovňou, vytvorí úroveň estetického osvetlenia, osvetlenia, ktoré prinesie ľudí do miestnosti, keď záhadná a tichá myseľ, ako Nyx so záhadnou a tichou, použitie laminovaných tkanín a otočiť tak, aby prekvapilo takúto interpretáciu krásy.