Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Súčasná Qipao

The Remains

Súčasná Qipao Inšpirácia pochádza z čínskych pamiatok, „keramika“ je najviac zastúpená, ktorá je najobľúbenejšia bez ohľadu na kráľovských a ľudí. V mojej štúdii sa ani dnes základné čínske estetické štandardy módy a Feng Shui (dizajn interiéru a prostredia) nezmenili. Páči sa im priehľad, vrstvenie a prianie. Chcel by som navrhnúť Qipao, ktorý prinesie dôsledky a črty keramiky od starej dynastie po súčasnú módu. A vyprovokuje ľudí, ktorí zabudli na svoju kultúru a etnicitu, kedykoľvek sme v generácii i.

Reštaurácia

Osaka

Reštaurácia Nachádza sa v susedstve Itaima Bibiho (Sao Paulo, Brazília). Osaka hrdo ukazuje svoju architektúru a ponúka intímne a útulné prostredie v rôznych priestoroch. Vonkajšia terasa pri ulici je vstupom na zelené a moderné nádvorie, spojenie medzi interiérom, exteriérom a prírodou. Súkromná a sofistikovaná estetika sa zhmotnila použitím prírodných prvkov, ako je drevo, kameň, železo a textil. Lamelový strešný systém so slabým osvetlením a drevená mriežka boli starostlivo preštudované, aby sa dokončil harmonizujúci dizajn interiéru a vytvorili sa rôzne prostredia.

Zariadenie Na Testovanie Vína

Grapevine House

Zariadenie Na Testovanie Vína Grapevine House v podobe abstraktného hrozna, ktorý je takmer zadarmo, pokiaľ ide o vinicu. Jeho hlavným podporným prvkom generovaným digitálnym vymysleným stĺpom je pocta starému koreňu viniča. Priebežný sklon pred domom viniča je otvorený vo všetkých smeroch a umožňuje okamžitý zážitok z vinohradníctva v krajine. Týmto spôsobom by sa malo povoliť vizuálne zlepšenie chuti všetkých testovaných vín.

Kalendár

Calendar 2014 “Farm”

Kalendár Zostava súpravy papierových remesiel Farm sa ľahko zostavuje. Nie je potrebné žiadne lepidlo ani nožnice. Zostavte ich spojením častí rovnakou značkou. Každé zviera bude dvojmesačný kalendár. Kvalitné vzory majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu Life with Design.

Multiaxiálny Systém Záclonovej Steny

GLASSWAVE

Multiaxiálny Systém Záclonovej Steny Multiaxiálny závesový systém GLASSWAVE otvára dvere väčšej flexibilite pri navrhovaní sklenených stien pre hromadnú výrobu. Tento nový koncept v stenách opony je založený na princípe vertikálnych stĺpikov s valcovými, skôr ako pravouhlými profilmi. Tento definitívne inovatívny prístup znamená, že je možné vytvárať štruktúry s viacsmernými pripojeniami, čo zvyšuje desaťnásobné možné geometrické kombinácie v zostave sklenených stien. GLASSWAVE je nízkopodlažný systém určený pre trh s charakteristickými budovami s tromi alebo menej poschodiami (majestátne haly, showroomy, predsieň atď.)

Maloobchodný Dizajn Interiéru

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Maloobchodný Dizajn Interiéru Klient hľadá kreatívny dizajn, ktorý dobre reprezentuje značku. Názov „Hiveometrický“ je tvorený dvoma slovami „úľ“ a „geometrický“, ktoré jednoducho rozprávajú hlavný koncept a vizualizujú dizajn. Dizajn je inšpirovaný hrdinským produktom značky, voštinovým elektrickým sporákom. Je navrhnutý ako zoskupenie voštín, prvky steny a stropu v elegantných povrchoch plynule spájajú a vzájomne pôsobia na zložité geometrické tvary. Čiary sú jemné a čisté a výsledkom je elegantný moderný vzhľad, ktorý symbolizuje nekonečnú fantáziu a kreativitu.