Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Automatický Odšťavovač

Toromac

Automatický Odšťavovač Toromac je špeciálne navrhnutý s jeho silným vzhľadom, aby priniesol nový spôsob konzumácie čerstvo vylisovanej pomarančovej šťavy. Je vyrobený pre maximálnu extrakciu šťavy a je určený pre reštaurácie, kaviarne a supermarkety. Jeho prvotriedny dizajn umožňuje priateľský zážitok dodávajúci chuť, zdravie a hygienu. Má inovatívny systém, ktorý rezá ovocie vertikálne a stlačuje polovice rotačným tlakom. To znamená, že maximálny výkon sa dosiahne bez stláčania alebo dotýkania sa obalu.

Etiketa Piva

Carnetel

Etiketa Piva Dizajn piva v secesnom štýle. Štítok na pivo obsahuje tiež veľa podrobností o procese výroby piva. Dizajn je vhodný aj pre dve rôzne fľaše. To sa dá urobiť jednoducho vytlačením dizajnu na 100 percent displeji a 70 percent veľkosti. Štítok je pripojený k databáze, ktorá zaisťuje, že každá fľaša dostane jedinečné číslo náplne.

Identita Značky

BlackDrop

Identita Značky Toto je osobný projekt stratégie a identity značky. BlackDrop je reťazec obchodov a značiek, ktorá predáva a distribuuje kávu. BlackDrop je osobný projekt pôvodne vyvinutý na nastavenie tónu a tvorivého smerovania pre osobné kreatívne podnikanie na voľnej nohe. Táto značka bola vytvorená za účelom umiestnenia Aleka ako dôveryhodného konzultanta značky v komunite startupov. BlackDrop je skratka pre úhľadnú, súčasnú a transparentnú startup značku, ktorej cieľom je stať sa nadčasovou, rozpoznateľnou a vedúcou značkou v tomto odvetví.

Fotografická Séria

U15

Fotografická Séria Umelecký projekt využíva prvky budovy U15 na vytvorenie spojenia s prírodnými prvkami prítomnými v kolektívnej fantázii. Využívajúc štruktúru budovy a jej časti, ako jej farby a tvary, sa snažia evokovať špecifickejšie miesta, ako je čínsky kamenný les, americká diabolská veža, ako všeobecné prírodné ikony, ako sú vodopády, rieky a skalnaté svahy. Aby umelci poskytli rôznu interpretáciu na každom obrázku, skúmajú budovu minimalistickým prístupom, využívajúc rôzne uhly a perspektívy.

Hodinky

Argo

Hodinky Argo by Gravithin je hodinky, ktorého dizajn je inšpirovaný sextantom. Je vybavený vyrytým dvojitým číselníkom, ktorý je k dispozícii v dvoch odtieňoch, Deep Blue a Black Sea, na počesť mýtických dobrodružstiev lode Argo. Srdce bije vďaka švajčiarskemu pohybu kremíka Ronda 705, zatiaľ čo zafírové sklo a silná brúsená oceľ 316L zaisťujú ešte väčšiu odolnosť. Je tiež odolný voči vode 5ATM. Hodinky sú k dispozícii v troch rôznych farbách puzdra (zlato, striebro a čierna), v dvoch odtieňoch číselníka (hlboká modrá a čierne more) a šiestich remienkoch v dvoch rôznych materiáloch.

Dizajn Interiéru

Eataly

Dizajn Interiéru Eataly Toronto je prispôsobená potrebám nášho rastúceho mesta a je navrhnutá tak, aby posilňovala a rozširovala spoločenské výmeny prostredníctvom univerzálneho katalyzátora skvelých talianskych jedál. Je iba vhodné, že tradičná a trvalá „passeggiata“ je inšpiráciou pre dizajn Eataly Toronto. Tento nadčasový rituál vidí, že Taliani sa každý večer vydávajú na hlavnú ulicu a na námestie, na prechádzku a socializáciu a občas sa zastavia v baroch a obchodoch. Táto séria skúseností si vyžaduje novú, intímnu ulicu v mestách Bloor a Bay.