Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Príbory

Ingrede Set

Príbory Príbory Ingrede sú navrhnuté tak, aby vyjadrili potrebu dokonalosti v každodennom živote. Sada vidlíc, lyžíc a nožov navzájom spojené pomocou magnetov. Príbory stoja zvisle a vytvárajú harmóniu so stolom. Matematické tvary umožnili zostaviť jednu tekutú formu, ktorá sa skladá z troch rôznych častí. Tento prístup vytvára nové možnosti, ktoré možno použiť na mnoho rôznych výrobkov, ako sú riad a iné návrhy riadu.

Služba Hudobných Odporúčaní

Musiac

Služba Hudobných Odporúčaní Musiac je nástroj na odporúčanie hudby. Využívajú aktívnu účasť na hľadaní presných možností pre svojich používateľov. Jeho cieľom je navrhnúť alternatívne rozhrania na napadnutie autokracie algoritmu. Filtrovanie informácií sa stalo nevyhnutným vyhľadávacím prístupom. Vytvára však efekty ozveny a obmedzuje používateľov v ich zóne pohodlia striktným sledovaním ich preferencií. Používatelia sa stanú pasívnymi a prestanú sa pýtať na možnosti, ktoré zariadenie ponúka. Trávenie času na preskúmanie možností môže zvýšiť obrovské biologické náklady, je to však úsilie, ktoré vytvára zmysluplný zážitok.

Rezidenčný Prototyp

No Footprint House

Rezidenčný Prototyp NFH je vyvinutý pre sériovú výrobu založenú na väčšom súbore prefabrikovaných rezidenčných typológií. Prvý prototyp bol postavený pre holandskú rodinu na juhozápade Kostariky. Vybrali si konfiguráciu s dvoma spálňami s oceľovou konštrukciou a povrchovou úpravou borovicového dreva, ktorá bola dodaná na svoje cieľové miesto na jednom jedinom nákladnom vozidle. Budova je navrhnutá okolo centrálneho servisného jadra s cieľom optimalizovať logistickú efektívnosť z hľadiska montáže, údržby a používania. Projekt sa usiluje o integrálnu udržateľnosť z hľadiska svojho hospodárskeho, environmentálneho, sociálneho a priestorového výkonu.

Hotel

LiHao

Hotel Návrat do prírody, mestskej kultúrnej stanice. Vytvorte rafinovaný životný štýl. Výhradne si vychutnajte pokoj a ticho. Hotel sa nachádza v rušnej oblasti modernej rozvojovej zóny Baoding. Dizajnér redefinuje hotel v letovisku holistickým myslením prostredníctvom opätovného prečesávania okolitého prostredia, architektúry, krajiny a interiéru, čím vytvára sofistikovaný, prirodzený a pohodlný hotelový priestor. Nechajte obchodných cestujúcich v pokoji pokojne a ukradnite si poldenný voľný čas.

Obchodné Kancelárie

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Obchodné Kancelárie S vodnou hladinou ako zrkadlom sa spustí výškový obraz budovy; so sochami a výsadbou ako prvkami sa voda vytvára prostredníctvom dekorácie; s plávajúcou výsadbou a striedaním fontán a umeleckých svetiel sa vytvára záujem interest S vodou ako dušou sa kombinácia umenia a funkcie odvodzuje cez bod zlomu vesmíru; široký bazén na slnku, vlnky vody, priezračné a priehľadné, žiariace jasnou vodou, jasne vidia postoj každej dlaždice, zdá sa, že všeobecne čistí aj ľudskú myseľ.

Viacčlenné Bývanie

Best in Black

Viacčlenné Bývanie Best in Black je projekt zameraný na vytvorenie nového druhu bytového domu. Interiérový dizajn bytov predstavuje priemyselný dizajn, ktorý zodpovedá mexickej architektúre. Vybratými materiálmi sa premieta zmysel pre zázraky vo verejných priestoroch a teplý vzhľad bytov, čo je v kontraste s čistou a triezvou fasádou. Štyri fasády sú jasne inšpirované náhodným umiestnením tvarov hry Tetris, ktoré tvoria steny a okná budovy, a vytvárajú tak osvetlenú atmosféru, ktorá vytvára pohodlie pre užívateľa.