Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Wayfinding Systém

Airport Bremen

Wayfinding Systém Moderný dizajn s vysokým kontrastom a jasné informácie Hirarchie odlišuje nový systém. Orientačný systém funguje rýchlo a pozitívne prispeje ku kvalite služieb, ktoré letisku poskytuje. Najdôležitejším prostriedkom pri použití nového písma, výrazného prvku so šípkou je zavedenie rôznych farieb s vysokým kontrastom. Jednalo sa najmä o funkčné a psychologické aspekty, ako je dobrá viditeľnosť, čitateľnosť a zaznamenávanie informácií bez bariér. Používajú sa nové hliníkové púzdra s moderným, optimalizovaným podsvietením LED. Boli pridané signálne veže.

Umývadlový Nábytok

Eva

Umývadlový Nábytok Inšpirácia dizajnéra vychádza z minimálneho dizajnu a jeho použitia ako tichého, ale osviežujúceho prvku do kúpeľňového priestoru. Vyplývalo to z výskumu architektonických foriem a jednoduchého geometrického objemu. Povodie by mohlo byť potenciálne prvkom, ktorý definuje rôzne priestory v okolí a súčasne v jeho strede. Je veľmi ľahko použiteľný, čistý a odolný tiež. Existuje niekoľko variantov vrátane samostatného osadenia, sedenia na stene a pripevnenia na stenu, ako aj jednoduchého alebo dvojitého umývadla. Zmeny farby (farby RAL) pomôžu integrovať dizajn do priestoru.

Koncept Balenia

Faberlic Supplements

Koncept Balenia V modernom svete sú ľudia neustále vystavení agresívnym účinkom vonkajších negatívnych faktorov. Zlá ekológia, rušný rytmus života v megalopolízach alebo stresoch vedie k zvýšenému zaťaženiu tela. Na normalizáciu a zlepšenie funkčného stavu tela sa používajú doplnky. Hlavnou metaforou tohto projektu sa stala schéma zlepšovania pohody človeka pomocou doplnkov. Hlavný grafický prvok tiež opakuje tvar písmena F - prvého písmena v značke.

Dom

Dezanove

Dom Inšpirácia architekta prišla z regenerovaného eukalyptového dreva „bateas“. Jedná sa o platformy na výrobu mušlí v ústiach riek, ktoré tvoria veľmi dôležitý miestny priemysel v španielskej Ria da Arousa. V týchto platformách sa používa eukalyptové drevo av tomto regióne existujú rozšírenia tohto stromu. Vek dreva nie je skrytý a rôzne vonkajšie a vnútorné plochy dreva sa používajú na vytváranie rôznych pocitov. Dom sa snaží vypožičať si tradíciu okolia a odhaliť ich prostredníctvom príbehu rozprávaného v dizajne a detailoch.

Reštaurácia

Xin Ming Yuen

Reštaurácia Vchod je prehliadkou kontrastných materiálov, štruktúr a farieb. Recepcia je priestorom pokojného pohodlia. Sľubné vzory narážajú na hravé dekorácie. Pozadie je oblasť dynamického pruhu v pokojnom kontexte. Tradičné čínske charakterové svetlá typu Hui dodávajú zmysel pre futurizmus. Jedálenský kútik prechádza delikátne zdobeným zastrešeným kláštorom. Zdobené kvetinovými, karbovými obrázkami rýb, reliéfnymi obrazovkami z farebného skla a starodávnymi bylinkovými stolicami Bai Zi. Je to vizuálna cesta po čase a kultúrne pamiatky v móde.

Maloobchodný Priestor

Portugal Vineyards

Maloobchodný Priestor Konceptový obchod Portugalských viníc je prvým fyzickým obchodom pre online špecializovanú spoločnosť na výrobu vína. Obchod sa nachádza v susedstve sídla spoločnosti, je orientovaný na ulicu a zaberá 90 m2, a pozostáva z otvoreného plánu bez priečok. Interiér je oslnivo biely a minimálny priestor s kruhovou cirkuláciou - biele plátno pre portugalské víno, ktoré má žiariť a byť vystavené. Police sú vyrezávané zo stien s odkazom na vínne terasy na 360 stupňovom ponornom maloobchodnom zážitku bez počítadla.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.