Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Obchodné Centrum

Feiliyundi

Obchodné Centrum Dobrá dizajnová práca vzbudí emócie ľudí. Dizajnér vyskočí z pamäte tradičného štýlu a vloží nový zážitok do nádhernej a futuristickej vesmírnej štruktúry. Pohlcujúca sála zážitku z environmentalizmu je postavená prostredníctvom starostlivého umiestnenia umeleckých inštalácií, jasného pohybu priestoru a dekoratívneho povrchu dláždeného materiálmi a farbami. Byť v ňom nie je len návrat k prírode, ale aj prospešná cesta.

Digestor

Black Hole Hood

Digestor Táto séria Hood navrhnutá inšpirovaním spoločnosťami Black Hole a Worm Hole robí produkt krásnym a moderným spôsobom, ktorý spôsobuje emočné pocity a je cenovo dostupný. Poskytuje emocionálne chvíle a jednoduché použitie pri varení. Je ľahký, ľahko sa inštaluje, ľahko sa čistí a je navrhnutý pre moderné kuchyne v ilande.

Obchodné Centrum

HuiSheng Lanhai

Obchodné Centrum Vďaka téme oceánu scénického dizajnu ukončite vesmírnu dušu, pričom pixel je štvorec ako vizuálny komunikačný prvok. Dajte deťom v hre, aby preskúmali objav učenia a rastu, aby sa stali jadrom prípadu. fantasy účinok vzdelávania v zábave. Od formy, mierky, farebného zariadenia, štruktúry až po psychologický zmyslový zážitok koncept vesmíru pokračuje a obohacuje sa, keď sú všetky prvky integrované a kolízne.

Reproduktor

Black Hole

Reproduktor Čierna diera navrhnutá na základe moderných inteligentných technológií a je to prenosný reproduktor Bluetooth. Dalo by sa pripojiť k akémukoľvek mobilnému telefónu s rôznymi platformami a existuje port USB na pripojenie k externému prenosnému úložisku. Vstavané svetlo sa dá použiť ako stolové svetlo. Vďaka príťažlivému vzhľadu Black Hole je aj v interiérovom dizajne možné použiť atraktívne domáce potreby.

Prenosný Reproduktor Bluetooth

Black Box

Prenosný Reproduktor Bluetooth Toto je prenosný reproduktor Bluetooth. Je ľahký a malý a má emocionálnu podobu. Navrhol som formu reproduktora Black Box zjednodušením tvaru vĺn. Na počúvanie stereo zvuku má dva reproduktory, ľavý a pravý. Aj tieto dva reproduktory sú súčasťou priebehu. Jedným z nich je pozitívny tvar vlny a jeden negatívny tvar vlny. na použitie môže toto zariadenie pripojiť Bluetooth k iným elektronickým zariadeniam, ako je mobil a počítač, a prehrávať zvuk. Tiež má zdieľanie batérií. Keď sa reproduktory nepoužívajú, na stole sa zobrazí čierna skrinka.

Obchodné Centrum

Ad Jinli

Obchodné Centrum Tento projekt zrekonštruoval staré budovy v mestskom parcele a dáva budovám nové funkčné poslanie, aby splnili nové funkčné požiadavky. Dizajnéri sa snažia viesť ľudí k tomu, aby akceptovali moderný štýl v štvorstupňovom meste od transformácie fasády budovy po dizajn interiéru, aby sa zabezpečila integrita realizácie projektu.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.