Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Reštaurácia

Thankusir Neverland

Reštaurácia Oblasť celého projektu je pomerne veľká, náklady na premenu elektriny a vody a centrálna klimatizácia sú vysoké, rovnako ako ďalšie kuchynské vybavenie a vybavenie, takže dostupný rozpočet na výzdobu vnútorného priestoru je pomerne obmedzený, takže návrhári berú „ prírodná krása samotnej budovy ", ktorá prináša veľké prekvapenie. Strecha bola upravená inštalovaním strešných svetlíkov rôznych veľkostí. Počas dňa slnko svieti cez svetlá, vytvára prírodu a harmonizuje svetelný efekt.

Prsteň

Ohgi

Prsteň Mimaya Dale, dizajnér kruhu Ohgi, vydal s týmto krúžkom symbolickú správu. Inšpiráciou pre prsteň bola pozitívna predstava, ktorú majú japonskí fanúšikovia skladania a ako sú v japonskej kultúre milovaní. Na tento materiál používa 18 K žlté zlato a zafír a vynárajú luxusnú auru. Skladací ventilátor navyše sedí na kruhu v uhle, ktorý dáva jedinečnú krásu. Jej dizajn je jednotou medzi Východom a Západom.

Otvárač Na Listy

Memento

Otvárač Na Listy Všetko začína vďačným. Séria otváračov listov, ktoré odrážajú povolania: Memento nie je len súbor nástrojov, ale aj súbor objektov, ktoré vyjadrujú vďačnosť a pocity používateľa. Vďaka sémantike produktu a jednoduchým obrázkom rôznych profesií, návrhy a jedinečné spôsoby, ako sa každý kus Memento používa, dávajú používateľovi rôzne úprimné zážitky.

Japonská Reštaurácia A Bar

Dongshang

Japonská Reštaurácia A Bar Dongshang je japonská reštaurácia a bar so sídlom v Pekingu, ktorá sa skladá z bambusu v rôznych formách a veľkostiach. Víziou projektu bolo vytvoriť jedinečné jedálenské prostredie prepojením japonskej estetiky s prvkami čínskej kultúry. Tradičný materiál so silným prepojením na umenie a remeslá oboch krajín pokrýva steny a stropy, čím vytvára intímne prostredie. Prírodný a udržateľný materiál symbolizuje anti-urbanistickú filozofiu čínskeho klasického príbehu, Sedem mudrcov v bambusovom háji a interiér evokuje pocit stravovania v bambusovom háji.

Kreslo

Osker

Kreslo Osker vás okamžite vyzýva, aby ste si sadli a relaxovali. Toto kreslo má veľmi výrazný a zakrivený dizajn, ktorý poskytuje charakteristické vlastnosti, ako sú dokonale spracované drevené stoličky, podrúčky z kože a odpruženie. Mnoho detailov a použitie vysoko kvalitných materiálov: koža a masívne drevo zaručujú moderný a nadčasový dizajn.

Dom

Zen Mood

Dom Zen Mood je koncepčný projekt zameraný na 3 kľúčové faktory: minimalizmus, prispôsobivosť a estetika. Jednotlivé segmenty sú spojené a vytvárajú rôzne tvary a použitia: môžu sa generovať domy, kancelárie alebo showroomy s použitím dvoch formátov. Každý modul bol navrhnutý s rozmermi 3,20 x 6,00 m usporiadanými v 19 m² do 01 alebo 02 podlaží. Prepravu zabezpečujú hlavne nákladné autá, ktoré môžu byť dodané a namontované za jeden deň. Je to jedinečný moderný dizajn, ktorý vytvára jednoduché, živé a kreatívne priestory umožnené čistou a industrializovanou konštruktívnou metódou.