Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Séria Nábytku

Sama

Séria Nábytku Sama je autentická séria nábytku, ktorá poskytuje funkčnosť, emocionálne zážitky a jedinečnosť prostredníctvom svojich minimálnych, praktických foriem a silného vizuálneho efektu. Kultúrna inšpirácia čerpaná z poézie krútiacich sa kostýmov používaných pri obradoch Sama sa nanovo interpretuje v jeho dizajne pomocou hry kužeľovitej geometrie a techniky ohýbania kovu. Sochársky postoj série je kombinovaný s jednoduchosťou materiálov, foriem a výrobných postupov, aby ponúkol funkčné & amp; estetické výhody. Výsledkom je moderná séria nábytku, ktorá poskytuje výrazný nádych obytným priestorom.

Prsteň

Dancing Pearls

Prsteň Tancujúce perly medzi burácajúcimi morskými vlnami, sú výsledkom inšpirácie z oceánu a perál a ide o 3D modelársky prsteň. Tento prsteň je navrhnutý s kombináciou zlata a farebných perál so špeciálnou štruktúrou na realizáciu pohybu perál medzi hučiacimi vlnami oceánu. Priemer potrubia bol zvolený v dobrej veľkosti, vďaka čomu je konštrukcia dostatočne robustná, aby bol model vyrobený.

Pelech Pre Mačky

Catzz

Pelech Pre Mačky Pri navrhovaní postele pre mačky Catzz sa inšpirovala potrebami mačiek i majiteľov a je potrebné ich spojiť v funkcii, jednoduchosti a kráse. Pri pozorovaní mačiek ich jedinečné geometrické vlastnosti inšpirovali čistú a rozpoznateľnú formu. Niektoré charakteristické vzorce správania (napr. Pohyb uší) sa začlenili do užívateľskej skúsenosti mačky. S ohľadom na majiteľov bolo tiež cieľom vytvoriť kus nábytku, ktorý by mohli prispôsobiť a hrdo vystaviť. Ďalej bolo dôležité zabezpečiť ľahkú údržbu. To všetko umožňuje elegantný, geometrický dizajn a modulárna štruktúra.

Klub Voľného Času

Central Yosemite

Klub Voľného Času Vráťte sa k jednoduchosti života, slnko cez okno križuje svetlo a tieň. Aby ste lepšie odrážali prírodnú príchuť v celkovom priestore, využite plný dizajn guľatiny, jednoduchý a štýlový, humanistický komfort, zdôraznite umeleckú atmosféru priestoru. Tón orientálneho šarmu s jedinečnou priestorovou náladou. Toto je ďalší výraz interiéru, ktorý je prírodný, čistý, variabilný.

Balenie Suchého Čaju

SARISTI

Balenie Suchého Čaju Prevedenie je valcová nádoba so žiarivými farbami. Inovatívne a žiarivé použitie farieb a tvarov vytvára harmonický dizajn, ktorý odráža bylinné byliny SARISTI. Náš dizajn sa odlišuje tým, že umožňuje modernému zvratu balenie suchého čaju. Zvieratá použité v balení predstavujú emócie a podmienky, ktoré ľudia často prežívajú. Napríklad vtáky Flamingo predstavujú lásku, medveď Panda relaxáciu.

Obal Olivového Oleja

Ionia

Obal Olivového Oleja Keďže starí Gréci kedysi maľovali a navrhovali každú amforu (nádobu) z olivového oleja osobitne, rozhodli sa tak urobiť už dnes! Oživili a uplatnili toto starodávne umenie a tradíciu v súčasnej modernej výrobe, kde každá z 2 000 vyrobených fliaš má odlišné vzory. Každá fľaša je individuálne navrhnutá. Jedná sa o jedinečný lineárny dizajn inšpirovaný starogréckymi vzormi s moderným nádychom, ktorý oslavuje vinobranie dedičstva olivového oleja. Nie je to začarovaný kruh; je to priam rozvíjajúca sa tvorivá línia. Každá výrobná linka vytvára 2 000 rôznych návrhov.