Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Predaj Domu

Zhonghe Kechuang

Predaj Domu Tento projekt sleduje hĺbku a presnosť materiálu, technológie a priestoru a zdôrazňuje integritu funkcie, štruktúry a formy. Kombináciou svetelného efektu a nových materiálov vytvárajú najlepšie estetické prvky, aby sa dosiahol cieľ špičkového dizajnu, aby ľudia získali neobmedzený zmysel pre technológiu.

Bytový Dom

Casa Lupita

Bytový Dom Casa Lupita vzdáva hold klasickej koloniálnej architektúre v mexickom Meride a jeho historických štvrtiach. Tento projekt zahŕňal reštaurovanie casona, ktoré sa považuje za pamiatkové miesto, ako aj architektonické, interiérové, nábytkové a krajinné úpravy. Koncepčný predpoklad projektu je spojenie koloniálnej a súčasnej architektúry.

Materská Škola Cifi Donut

CIFI Donut

Materská Škola Cifi Donut Materská škola CIFI Donut je pripojená k obytnej komunite. Za účelom vytvorenia predškolskej vzdelávacej činnosti spájajúcej praktickosť a krásu sa snaží skombinovať predajný priestor so vzdelávacím priestorom. Prostredníctvom kruhovej štruktúry spájajúcej trojrozmerné priestory sa budova a krajina harmonicky integrujú a vytvárajú miesto činnosti plné zábavy a vzdelávacieho významu.

Likér

GuJingGong

Likér Kultúrne príbehy odovzdávané ľuďmi sú prezentované na obale a vzory pitia draka sú starostlivo nakreslené. Drak je v Číne rešpektovaný a symbolizuje priaznivosť. Na obrázku Drak vyjde napiť. Pretože ho priťahuje víno, vznáša sa okolo fľaše vína a dodáva tradičné prvky, ako je Xiangyun, palác, hora a rieka, čo potvrdzuje legendu o slávnom poklone Gujing. Po otvorení škatule bude existovať vrstva kartónového papiera s ilustráciami, aby po otvorení krabice mala celkový efekt zobrazenia.

Reštaurácia

Thankusir Neverland

Reštaurácia Oblasť celého projektu je pomerne veľká, náklady na premenu elektriny a vody a centrálna klimatizácia sú vysoké, rovnako ako ďalšie kuchynské vybavenie a vybavenie, takže dostupný rozpočet na výzdobu vnútorného priestoru je pomerne obmedzený, takže návrhári berú „ prírodná krása samotnej budovy ", ktorá prináša veľké prekvapenie. Strecha bola upravená inštalovaním strešných svetlíkov rôznych veľkostí. Počas dňa slnko svieti cez svetlá, vytvára prírodu a harmonizuje svetelný efekt.

Prsteň

Ohgi

Prsteň Mimaya Dale, dizajnér kruhu Ohgi, vydal s týmto krúžkom symbolickú správu. Inšpiráciou pre prsteň bola pozitívna predstava, ktorú majú japonskí fanúšikovia skladania a ako sú v japonskej kultúre milovaní. Na tento materiál používa 18 K žlté zlato a zafír a vynárajú luxusnú auru. Skladací ventilátor navyše sedí na kruhu v uhle, ktorý dáva jedinečnú krásu. Jej dizajn je jednotou medzi Východom a Západom.