Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Spoločenské A Voľný Čas

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Spoločenské A Voľný Čas Vodorovné a zvislé čiary sa vzájomne pretínajú a vytvárajú mriežku. Každá mriežka je komunikačnou platformou, ktorá je tiež zdrojom koncepcie dizajnu baru whisky. Pokiaľ ide o úsporu energie a ochranu životného prostredia, konštruktér použil LED úsporné žiarivky po celom bare. Aby sa zachovala kvalita ovzdušia v bare, v konštrukcii sa používajú okná zo severu na juh, ktoré môžu zabezpečiť priechod prirodzeného vzduchu.

Výstavná Sieň

City Heart

Výstavná Sieň Od architektúry mesta po index, aby ste pochopili a zvážili rovnováhu dizajnu, výraz mesta zhustil v troch rohových priestoroch, cez mestskú výstavbu a rozvoj na podporu podnikov, mesta a ľudskej perspektívy zmeny mesta a mestských charakteristík a mestských klimatické skladanie výmenou za vyjadrenie dizajnérskeho porozumenia mesta, pozrite sa na minulosť mesta, aby ste videli jeho budúcnosť.

Stolná Lampa

Oplamp

Stolná Lampa Oplamp pozostáva z keramického telesa a masívneho dreveného základu, na ktorom je umiestnený ledový svetelný zdroj. Vďaka svojmu tvaru získanému zlúčením troch kužeľov sa telo Oplampu môže otáčať do troch výrazných polôh, ktoré vytvárajú rôzne typy svetla: vysoká stolná lampa s okolitým svetlom, nízka stolná lampa s okolitým svetlom alebo dve okolité svetlá. Každá konfigurácia kužeľov žiarovky umožňuje, aby aspoň jeden z lúčov svetla prirodzene interagoval s okolitými architektonickými nastaveniami. Oplamp je navrhnutý a kompletne ručne vyrobený v Taliansku.

Nastaviteľná Stolová Lampa

Poise

Nastaviteľná Stolová Lampa Akrobatický vzhľad Poise, stolovej lampy, ktorú navrhol Robert Dabi z Unform. Studio sa posúva medzi statickým a dynamickým a veľkým alebo malým držaním tela. V závislosti od pomeru medzi jeho osvetleným prstencom a ramenom, ktoré ho drží, dôjde k pretínaniu alebo dotyčnici kružnice. Ak je prsteň umiestnený na vyššej polici, mohol by presahovať do poličky; alebo naklonením krúžku by sa mohol dotknúť okolitej steny. Zámerom tejto nastaviteľnosti je kreatívne zapojiť majiteľa a hrať sa so zdrojom svetla v pomere k ostatným objektom, ktoré ho obklopujú.

Výstavný Plagát

Optics and Chromatics

Výstavný Plagát Názov Optics and Chromatic odkazuje na debatu medzi Goetheom a Newtonom o podstate farieb. Túto debatu predstavuje stret dvoch kompozícií v tvare písmena: jedna je vypočítaná, geometrická, s ostrými kontúrami, druhá sa spolieha na impresionistickú hru farebných tieňov. V roku 2014 tento dizajn slúžil ako kryt pre kryty umelcov série Pantone Plus.

Prsteň

Gabo

Prsteň Prstenec Gabo bol navrhnutý tak, aby povzbudil ľudí, aby znovu navštívili hravú stránku života, ktorá sa zvyčajne stráca, keď dospeje. Dizajnér bol inšpirovaný spomienkami na pozorovanie, ako sa jeho syn hrá s jeho farebnou kúzelnou kockou. Užívateľ môže hrať s krúžkom otáčaním dvoch nezávislých modulov. Ak tak urobíte, súpravy drahokamov alebo umiestnenie modulov môžu byť zhodné alebo nesprávne priradené. Okrem hravého aspektu má používateľ na výber nosenie iného prsteňa každý deň.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.