Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Vila

Tranquil Dwelling

Vila Dizajn využíva dizajnové techniky formálnej rovnováhy ako aixy na vyjadrenie orientálnej umeleckej koncepcie. Prijíma prvky bambusu, orchidey, slivkového kvetu a krajiny. Jednoduchá clona je tvorená predĺžením bambusového tvaru odpočítaním konkrétnej formy a zastaví sa tam, kde by sa mala zastaviť. Rozloženie obývacej izby a jedálne hore a dole definuje priestorový limit a stelesňuje orientálny priestorový priestor, ktorý je riedky a patchworkový. Okolo témy jednoduchého života a ľahkého cestovania sú pohyblivé línie jasné, jedná sa o nový pokus o prostredie obydlia ľudí.

Značka Salónu Krásy

Silk Royalty

Značka Salónu Krásy Cieľom procesu budovania značky je zaradiť značku do kategórie špičkových vozidiel tým, že sa prispôsobí globálnym trendom v oblasti líčenia a starostlivosti o pleť. Elegantný vo svojom interiéri aj exteriéri, ktorý ponúka klientom luxusný únik do ústrania k starostlivosti o seba a zanecháva ho obnoveného. Úspešné sprostredkovanie zážitku zákazníkom bolo zakomponované do procesu návrhu. Preto bol vyvinutý salón Alharir, ktorý vyjadruje ženskosť, vizuálne prvky, opulentné farby a textúry s dôrazom na jemné detaily, ktoré dodávajú väčšiu istotu a pohodlie.

Inteligentná Kuchynská Mlyn

FinaMill

Inteligentná Kuchynská Mlyn FinaMill je výkonný kuchynský mlyn s vymeniteľnými a znovu naplniteľnými koreninami. FinaMill je jednoduchý spôsob, ako pozdvihnúť varenie s výraznou chuťou čerstvo zomletého korenia. Stačí naplniť opakovane použiteľné struky sušeným korením alebo bylinkami, zacvaknúť struk na miesto a pomocou gombíka zomlieť presné množstvo korenia, ktoré potrebujete. Vymeňte korenené struky iba niekoľkými kliknutiami a pokračujte v varení. Je to jediný mlynček na všetky vaše koreniny.

Byt

Nishisando Terrace

Byt Toto kondomínium pozostávajúce zo 4 trojpodlažných domov s nižším objemom a stojace na mieste blízko centra. Cédrová mriežka obklopujúca mimo budovu chráni súkromie a bráni degradácii telesa budovy v dôsledku priameho slnečného žiarenia. Aj vďaka jednoduchému štvorcovému pôdorysu vedie špirálovitá 3D konštrukcia prepojená na rozdielnej súkromnej záhrade, každá miestnosť a schodisková hala vedú k maximálnemu naplneniu objemu tejto budovy. Zmena fasády cédrových dosiek a kontrolované proporcie môžu viesť k tomu, že táto budova bude aj naďalej organická a bude sa miešať s miestnymi zmenami v meste.

Rodinné Centrum

Funlife Plaza

Rodinné Centrum Funlife Plaza je rodinné centrum pre voľný čas a vzdelávanie detí. Cieľom je vytvoriť koridor pre pretekárske autá, ktorý by deťom umožňoval jazdiť na autách počas nakupovania rodičov, domček na strome pre deti, ktorý si budú dávať pozor a hrať sa vo vnútri, strop „lego“ so skrytým názvom obchodného centra, ktorý inšpiruje detskú fantáziu. Jednoduché biele pozadie s červenou, žltou a modrou, nechajte deti kresliť a vyfarbovať ich na steny, podlahy a toaletu!

Interiérový Dizajn

Suzhou MZS Design College

Interiérový Dizajn Tento projekt sa nachádza v Suzhou, ktoré je dobre známe tradičným čínskym dizajnom záhrady. Dizajnérka sa snažila spojiť svoje modernistické cítenie, ako aj ľudovú jazyk Suzhou. Dizajn vychádza z tradičnej architektúry Su-čou vďaka použitiu obielených omietkových stien, mesačných dverí a zložitej záhradnej architektúry, vďaka ktorým si ľudovú reč Suzhou znovu predstaví v súčasnom kontexte. Za účasti študentov bol znovu vytvorený nábytok s recyklovanými konármi, bambusom a slamenými lanami, čo tomuto vzdelávaciemu priestoru dalo zvláštny význam.