Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Maska

Billy Julie

Maska Tento dizajn je inšpirovaný mikroexpresiou. Dizajnér vyberie Billyho a Juliu pre dve rôzne osobnosti. Zložité prvky sa vytvárajú parametrickým nastavením orientácií rebríka podobnej geometrie na základe zapletenej krivky s priečkami. Ako rozhranie a tlmočník je táto maska vytvorená s cieľom prinútiť ľudí, aby skúmali vlastné svedomie.

Vizážista

Eyelash Stand

Vizážista Tento dizajn skúma metaforu rias. Dizajnér považuje riasy za výkon osobných očakávaní. Vytvára stojan na mihalnice ako ikonu života alebo ako miniatúrnu fázu predstavenia. Tento stojan symbolizuje reminiscenčný záväzok ráno alebo pred spaním, dočasným nastavením mihalníc pred alebo po aplikácii. Stojan na mihalnice je spôsob, ako si zapamätať, čo niečo triviálne prispelo k osobnému každodennému dobrodružstvu.

Inštalácia Témy

Dancing Cubes

Inštalácia Témy Tento návrh interaguje so zobrazeným subjektom pomocou modulov. Tento tematický stojan je navrhnutý so samoexpandovaným mechanizmom na pripojenie šiestich alebo viacerých kociek k zväčšenej jednotke v troch kolmých smeroch. Konfigurácia voľnej formy s výrezmi robí spojenie podobné prekladaným tancujúcim ľuďom. Usporiadanie malých dier vytvára štruktúru ubytovania pre subjekt s lineárnymi časťami.

Stolové Svetlo

Moon

Stolové Svetlo Toto svetlo zohráva aktívnu úlohu pri sprevádzaní ľudí v pracovnom priestore od rána do noci. Bol navrhnutý s ohľadom na pracovné prostredie ľudí. Drôt môže byť pripojený k prenosnému počítaču alebo k napájacej banke. Tvar mesiaca bol vyrobený z troch štvrtín kruhu ako stúpajúca ikona z terénneho obrázka z nerezového rámu. Vzor povrchu mesiaca pripomína sprievodcu pristátím v vesmírnom projekte. Prostredie vyzerá ako socha za denného svetla a svetelné zariadenie, ktoré upokojuje napätú prácu v noci.

Svetlo

Louvre

Svetlo Louvre light je interaktívne stolné svietidlo inšpirované gréckym letným slnečným žiarením, ktoré ľahko prechádza z uzavretých okien cez Louvres. Pozostáva z 20 kruhov, 6 korku a 14 plexiskla, ktoré hravým spôsobom menia poriadok tak, aby zmenili rozptyl, objem a konečnú estetiku svetla podľa preferencií a potrieb používateľov. Svetlo prechádza materiálom a spôsobuje rozptyl, takže sa na jeho okolí ani na jeho povrchu neobjavujú žiadne tiene. Prstene s rôznymi výškami dávajú možnosť nekonečných kombinácií, bezpečného prispôsobenia a úplnej kontroly svetla.

Odevný Dizajn

Sidharth kumar

Odevný Dizajn NS GAIA je súčasná dámska odevná značka pochádzajúca z Dillí, ktorá je bohatá na jedinečné dizajnérske a textilné techniky. Značka je veľkým zástancom všímavej výroby a všetkého, čo sa týka cyklistiky a recyklácie. Dôležitosť tohto faktora sa odráža v pomenovacích stĺpoch, „N“ a „S“ v NS GAIA, ktoré predstavujú príroda a udržateľnosť. Prístup NS GAIA je „menej je viac“. Štítok zohráva aktívnu úlohu v pomalom módnom pohybe tým, že zabezpečuje minimálny vplyv na životné prostredie.