Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Náušnice A Prsteň

Mouvant Collection

Náušnice A Prsteň Zbierka Mouvant sa inšpirovala niektorými aspektmi futurizmu, ako napríklad myšlienkami dynamizmu a materializácie nehmotného majetku, ktoré predstavil taliansky umelec Umberto Boccioni. Náušnice a prsteň zbierky Mouvant Collection majú niekoľko fragmentov zlata rôznych veľkostí, ktoré sú zvarené takým spôsobom, ktorý umožňuje ilúziu pohybu a vytvára mnoho rôznych tvarov v závislosti od uhla, ktorý je vizualizovaný.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" bola vyvinutá ako prémiová vodka. Dizajn je minimalistický, a to ako vo forme fľaše, tak aj vo farbách. Jednoduchá valcová fľaša a obmedzená škála farieb (biela, odtiene šedej, čiernej) zdôrazňujú kryštalickú čistotu produktu a eleganciu a štýl minimalistického grafického prístupu.

Korčule Na Mäkký A Tvrdý Sneh

Snowskate

Korčule Na Mäkký A Tvrdý Sneh Originálny Snow Skate je tu predstavený v úplne novom a funkčnom prevedení - v mahagóne z tvrdého dreva as bežcami z nehrdzavejúcej ocele. Jednou z výhod je, že sa dajú používať tradičné kožené topánky s pätou, a preto nie sú potrebné žiadne špeciálne topánky. Kľúčom k praxi korčule je ľahká technika viazania, pretože dizajn a konštrukcia sú optimalizované s dobrou kombináciou šírky a výšky korčule. Ďalším rozhodujúcim faktorom je šírka bežcov optimalizujúca riadenie korčuľovania na pevnom alebo tvrdom snehu. Vodiace lišty sú z nehrdzavejúcej ocele a sú vybavené zapustenými skrutkami.

Pohostinnosť Na Štadióne

San Siro Stadium Sky Lounge

Pohostinnosť Na Štadióne Projekt nových salónikov Sky je len prvým krokom obrovského programu renovácie, ktorý AC Miláno a FC Internazionale spolu s mestom Miláno realizujú s cieľom transformovať štadión San Siro v multifunkčnom zariadení schopnom pojať všetky dôležité udalosti, ktorým bude Milano čeliť počas nadchádzajúceho EXPO 2015. Po úspechu projektu skybox spoločnosť Ragazzi & Partners uskutočnila myšlienku vytvorenia nového konceptu pohostinských priestorov na vrchole hlavného veľkého stánku štadióna San Siro.

Svetelná Štruktúra

Tensegrity Space Frame

Svetelná Štruktúra Svetelné rámové svetlo Tensegrity využíva princíp „Menej za viac“ spoločnosti RBFuller na výrobu svietidla s použitím iba jeho zdroja svetla a elektrického vodiča. Tensegrity sa stáva štrukturálnym prostriedkom, pomocou ktorého obidve pracujú vzájomne v kompresii aj v ťahu, aby vytvorili zdanlivo diskontinuálne pole svetla definované iba jeho štrukturálnou logikou. Jeho škálovateľnosť a hospodárnosť výroby hovoria s komoditou nekonečnej konfigurácie, ktorej svetelná forma elegantne odoláva ťahu gravitácie s jednoduchosťou, ktorá potvrdzuje paradigmu našej epochy: Dosiahnuť viac pri menšom použití.

Konvertibilné Zariadenie Pre Vzdelávanie

Pupil 108

Konvertibilné Zariadenie Pre Vzdelávanie Žiak 108: Najlacnejšie konvertibilné zariadenie Windows 8 pre vzdelávanie. Nové rozhranie a úplne nová skúsenosť s učením. Žiak 108 prechádza cez svet tabletu a notebooku a prepína medzi nimi, aby sa dosiahol lepší výkon vo vzdelávaní. Windows 8 otvára nové možnosti výučby a umožňuje študentom plne využívať funkciu dotykového displeja a nespočet aplikácií. Pupil 108 je súčasťou vzdelávacích riešení Intel® a je najdostupnejším a najvhodnejším riešením pre triedy po celom svete.