Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Balenie Prírodnej Kozmetiky

Olive Tree Luxury

Balenie Prírodnej Kozmetiky Nový obalový dizajn pre nemeckú luxusnú značku prírodnej kozmetiky rozpráva jej príbeh o tom, ako ju umelecky, ako denník, kúpala v teplých farbách. Na prvý pohľad zdanlivo chaotické, pri bližšom pohľade obal komunikuje silnú jednotu, posolstvo. Vďaka novej koncepcii dizajnu všetky produkty vyžarujú prirodzenosť, štýl, starodávne liečiteľské znalosti a modernú praktickosť.

Pavilón

Big Aplysia

Pavilón V procese mestského rozvoja je nevyhnutné, aby vzniklo rovnaké zastavané prostredie. Tradičné budovy môžu tiež pôsobiť fádne a rezervovane. Vzhľad špeciálne tvarovanej krajinnej architektúry zjemňuje vzťahy medzi ľuďmi v architektonickom priestore, stáva sa miestom na prehliadku a aktivuje vitalitu.

Luster

Bridal Veil

Luster Tento umelecko - umelecký objekt so zapnutými svetlami. Priestranná izba so stropom zložitého profilu, napríklad kupovité oblaky. Luster sa zmestí do priestoru a plynulo tečie od prednej steny po strop. Krištáľovo biele listy smaltu v spojení s pružným ohýbaním tenkých trubíc vytvárajú obraz lietajúceho závoja po celom svete. Veľké množstvo svetlých a zlatých žiarov lietajúcich vtákov vytvára pocit priestrannosti a radosti.

Kuchynské Doplnky

KITCHEN TRAIN

Kuchynské Doplnky Používanie rôznych štýlov kuchynských nástrojov vytvára okrem vizuálneho otravovania aj nevhodné prostredie na varenie. V skratke som sa pokúsil vyrobiť zjednotenú sadu týchto obľúbených kuchynských doplnkov bežne používaných vo všetkých domoch. Tento dizajn bol inšpirovaný výlučne tvorivosťou. „Jednotná forma“ a „Príjemný vzhľad“ sú dve z jeho charakteristík. Okrem toho bude trh privítaný vďaka svojmu inovatívnemu vzhľadu. Pre výrobcu a zákazníka to bude príležitosť, aby sa 6 pomôcok nakúpilo v jednom balení.

Automatizovaný Imigračný Terminál

CVision MBAS 2

Automatizovaný Imigračný Terminál Program MBAS 2 bol navrhnutý tak, aby odolal povahe bezpečnostných produktov a minimalizoval zastrašovanie a strach z technologických aj psychologických aspektov. Jeho dizajn znovu interpretuje známe prvky domáceho počítača, aby poskytoval užívateľsky príjemný vzhľad pre vidieckych občanov okolo hraníc Thajska. Hlas a vizuál v sprievodcovi po prvom kroku krok za krokom. Dvojfarebný tón na podložke na odtlačky prstov jasne označuje zóny skenovania. Program MBAS 2 je jedinečný produkt, ktorého cieľom je zmeniť spôsob, akým prekračujeme hranice, pričom umožňuje viac jazykov a priateľskú nediskriminačnú používateľskú skúsenosť.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: V showroome sú vystavené tréningové topánky a športové vybavenie, ktoré boli vyrobené technológiou vstrekovania. Miesto vyzerá ako vyrobené vstrekovacím lisovaním. Vo výrobnom postupe na mieste sa kúsky nábytku akoby vyrábali vo vstrekovacej forme, aby sa vytvoril celok. Hrubé šijacie trasy, ktoré na strope zmierňujú všetku technologickú vizualitu.