Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Výstavný A Rokovací Priestor

All Love in Town Sales Center

Výstavný A Rokovací Priestor Komerčným priestorom by mohla byť aj oblasť podnikania zameraná na podnikanie, plná umenia a estetiky, ako aj divadlo a múzeum. Málokto dizajnérov nikdy nikdy nenapadlo, že intenzívna kombinácia ľudí a okolia sa stáva tak nevyhnutnou, ako sme očakávali. Vytvorili sme vnútorný priestor, ktorý s ľuďmi vstupoval do akordu tým, že do neho vstupoval tým, že čo najviac využívali lacné materiály - žiarovky, Ping Pong a vianočné dekoratívne plesy. Priniesol legenda o predaji nehnuteľností a dokončovacích predajných úloh v troch mesiacov v tom čase v celom priemysle z dôvodu výrazného dizajnu.

Prsteň

Moon Curve

Prsteň Prírodný svet je v neustálom pohybe, pretože vyvažuje poriadok a chaos. Z rovnakého napätia sa vytvára dobrý dizajn. Jeho vlastnosti sily, krásy a dynamiky vyplývajú zo schopnosti umelca zostať otvoreným týmto protikladom počas aktu stvorenia. Hotový kúsok je súčtom nespočetných možností, ktoré umelec robí. Všetky myšlienky a žiadne pocity vyústia do práce, ktorá je tvrdá a chladná, zatiaľ čo všetky pocity a žiadna kontrola prinášajú prácu, ktorá sa nevyjadruje. Prepletenie týchto dvoch bude výrazom samotného tanca života.

Lampa

Capsule Lamp

Lampa Lampa bola pôvodne navrhnutá pre značku detského oblečenia. Inšpirácia pochádza z hračiek z kapsúl, ktoré deti získavajú z predajných automatov, ktoré sa zvyčajne nachádzajú v obchodoch. Pri pohľade na lampu je možné vidieť veľa farebných hračiek z kapsuly, z ktorých každá nesie prianie a potešenie, ktoré prebudia mladú dušu. Počet kapsúl sa dá upraviť a obsah sa môže meniť podľa vašich predstáv. Od každodenných drobností až po špeciálne dekorácie sa každý objekt, ktorý vložíte do kapsúl, stane vašim jedinečným príbehom, čím kryštalizuje váš život a stav mysle v určitom čase.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino „Pixel“ je základným prvkom obrázkov, návrhár skúma vzťah pohybu a pixel, ktorý sa stane témou tohto návrhu. „Pixel“ sa používa v rôznych oblastiach kina. V hale pokladne sa nachádza obrovská zakrivená obálka tvorená viac ako 6000 kusmi panelov z nehrdzavejúcej ocele. Stena vitríny je zdobená obrovským množstvom štvorcových pruhov vyčnievajúcich zo steny, ktorá predstavuje očarujúce meno kina. V tomto kine by si každý užil skvelú atmosféru digitálneho sveta vytvorenú súdržnosťou všetkých prvkov „pixelov“.

Kancelária

White Paper

Kancelária Interiér plachtoviny zhmotňuje priestor pre tvorivý prínos dizajnérov a vytvára príležitosti pre nespočetné vystavenie procesu dizajnu. Postupom každého projektu sú steny a dosky pokryté výskumom, náčrtmi a prezentáciami, zaznamenávajúc vývoj každého návrhu a stávajú sa denníkom dizajnérov. Biele podlahy a mosadzné dvere, ktoré sa používajú jedinečne a odvážne na robustné každodenné používanie, zhromažďujú odtlačky prstov a odtlačky prstov od zamestnancov a klientov, čo svedčí o raste spoločnosti.

Kaviareň

Aix Arome Cafe

Kaviareň Kaviareň je miestom, kde návštevníci pociťujú spolužitie s oceánmi. Obrovská štruktúra v tvare vajíčka umiestnená v strede priestoru funguje súčasne ako pokladňa a káva. Ikonický vzhľad kabíny je inšpirovaný tmavou a matne vyzerajúcou kávou. Ako veľký zdroj vetrania a prirodzeného svetla slúžia dva veľké otvory na hornej prednej strane oboch bôbov. V kaviarni sa nachádzali dlhé stoly ako banda chobotníc a bublín. Zdanlivo náhodne visiace lustre pripomínajú pohľad rýb na vodnú hladinu, lesklé vlnky absorbujú príjemné slnečné svetlo zo širokej bielej oblohy.