Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Luxusná Obuv

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luxusná Obuv V roku 2010 bola založená rada „sandálov / tvarovaných šperkov“ spoločnosti Gianluca Tamburini, ktorá sa nazýva Conspiracy. Konšpiračné topánky bez námahy kombinujú technológiu a estetiku. Podpätky a podrážky sú vyrobené z materiálov, ako je ľahký hliník a titán, ktoré sú liate v sochárskych formách. Siluetu obuvi zvýrazňujú polodrahokamy a iné bohaté ozdoby. Špičková technológia a špičkové materiály tvoria modernú sochu, ktorá má tvar sandálu, ale kde sú stále viditeľné dotyky a skúsenosti skúsených talianskych remeselníkov.

Kolíska, Hojdacia Stolička

Dimdim

Kolíska, Hojdacia Stolička Lisse Van Cauwenberge vytvorila toto jednoúčelové multifunkčné riešenie, ktoré slúži ako hojdacie kreslo a tiež ako kolíska, keď sú dve stoličky Dimdim spojené. Každá z hojdacích stoličiek je vyrobená z dreva s oceľovými podperami a zakončená orechovou dýhou. Dve stoličky môžu byť k sebe pripevnené pomocou dvoch skrytých svoriek pod sedadlom, aby sa vytvorila detská kolíska.

Brošňa

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brošňa Charakter a vonkajší tvar predmetu umožňujú zmeniť nový vzhľad ornamentu. V živej povahe sa jedno obdobie mení na iné. Jar nasleduje zimu a ráno prichádza po noci. Menia sa aj farby a atmosféra. Tento princíp nahradzovania, striedania obrazov sa prenáša do ozdôb „metamorfózy Ázie“, kolekcie, v ktorej sa dva rôzne štáty a dva neobmedzené obrázky odrážajú v jednom objekte. Pohyblivé prvky konštrukcie umožňujú zmeniť charakter a vzhľad ornamentu.

Kolekcia Makeupov

Kjaer Weis

Kolekcia Makeupov Dizajn kozmetickej línie Kjaer Weis rozširuje základy ženského makeupu do jeho troch základných oblastí použitia: pier, líc a očí. Navrhli sme výlisky tvarované tak, aby odzrkadľovali vlastnosti, ktoré budú použité na vylepšenie: tenké a dlhé pre pery, veľké a štvorcové pre líca, malé a okrúhle pre oči. Je zrejmé, že výlisky sa otvárajú inovatívnym bočným pohybom, ktorý vyfukuje ako krídla motýľa. Tieto kompaktné materiály, ktoré sa dajú úplne znovu naplniť, sú zámerne konzervované a nie recyklované.

Analógové Hodinky

Kaari

Analógové Hodinky Táto konštrukcia je založená na štandardnom 24-hodinovom analógovom mechanizme (polovičná rýchlosť za hodinu). Táto konštrukcia je vybavená dvoma oblúkovými výrezmi v tvare oblúka. Cez nich je možné vidieť hodiny otáčania a minúty. Hodinová ručička (disk) je rozdelená do dvoch segmentov rôznych farieb, ktoré otáčajú, naznačujú čas AM alebo PM v závislosti od farby, ktorá sa začína zobrazovať. Minútová ruka je viditeľná cez väčší oblúk polomeru a určuje, ktorý minútový slot zodpovedá voličom 0-30 minút (nachádza sa na vnútornom polomere oblúka) a 30-60 minútovým intervalom (nachádza sa na vonkajšom polomere).

Moderný Šafran

Le Maestro

Moderný Šafran Le Maestro revolúciu v obuvi obuvi začlenením titánovej päty z Direct Metal Laser Sintered (DMLS). Maticová päta znižuje vizuálnu hmotnosť časti päty a ukazuje štrukturálnu integritu obuvi. Ako doplnok k elegantnému vampu sa používa vysokozrnná koža pre výrazný asymetrický dizajn zvršku. Začlenenie päty do zvršku je teraz zložené do elegantnej a rafinovanej siluety.