Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Umelá Topografia

Artificial Topography

Umelá Topografia Veľký nábytok ako jaskyňa Tento ocenený projekt získal Veľkú cenu umenia v medzinárodnej súťaži o kontajnery. Mojím nápadom je vyhĺbiť objem vnútri kontajnera, aby sa vytvoril amorfný priestor ako jaskyňa. Je vyrobený iba z plastu. Približne 1 000 listov mäkkého plastového materiálu s hrúbkou 10 mm bolo odrezaných v obrysovej línii a bolo laminovaných ako vrstva. Nie je to len umenie, ale aj veľký nábytok. Pretože všetky časti sú mäkké ako pohovka a človek, ktorý vstúpi do tohto priestoru, môže relaxovať pri hľadaní miesta vhodného pre formu vlastného tela.

Vnútorný Priestor

Chua chu kang house

Vnútorný Priestor Akupunktúrnym bodom v tomto dome bolo spojenie uzavretého priestoru do úplne nového vizuálu ticha. Týmto spôsobom sa obnovuje isté historické a surové kúzlo, ktoré chráni prázdnotu domu. Nové ubytovanie končí prekvapením interiéru v interiéri; suchá a mokrá Kuchyňa v kuchyni a jedáleň v kuchyni. Obytný priestor prerušil aj pôsobivý umelecký útok, ktorý sa čoskoro stal osobným krytom elektroinštalácie. Na doplnenie celkového dôrazu je potrebné, aby sa plátky teplého svetla zafarbili cez všetky farebné steny.

Kalendár

Calendar 2014 “Town”

Kalendár Mesto je súprava papierových remesiel s časťami, ktoré je možné voľne zostaviť do kalendára. Zostavte budovy v rôznych formách a užívajte si vytváranie svojho vlastného mestečka. Kvalitné vzory majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu Life with Design.

Súčasná Qipao

The Remains

Súčasná Qipao Inšpirácia pochádza z čínskych pamiatok, „keramika“ je najviac zastúpená, ktorá je najobľúbenejšia bez ohľadu na kráľovských a ľudí. V mojej štúdii sa ani dnes základné čínske estetické štandardy módy a Feng Shui (dizajn interiéru a prostredia) nezmenili. Páči sa im priehľad, vrstvenie a prianie. Chcel by som navrhnúť Qipao, ktorý prinesie dôsledky a črty keramiky od starej dynastie po súčasnú módu. A vyprovokuje ľudí, ktorí zabudli na svoju kultúru a etnicitu, kedykoľvek sme v generácii i.

Reštaurácia

Osaka

Reštaurácia Nachádza sa v susedstve Itaima Bibiho (Sao Paulo, Brazília). Osaka hrdo ukazuje svoju architektúru a ponúka intímne a útulné prostredie v rôznych priestoroch. Vonkajšia terasa pri ulici je vstupom na zelené a moderné nádvorie, spojenie medzi interiérom, exteriérom a prírodou. Súkromná a sofistikovaná estetika sa zhmotnila použitím prírodných prvkov, ako je drevo, kameň, železo a textil. Lamelový strešný systém so slabým osvetlením a drevená mriežka boli starostlivo preštudované, aby sa dokončil harmonizujúci dizajn interiéru a vytvorili sa rôzne prostredia.

Zariadenie Na Testovanie Vína

Grapevine House

Zariadenie Na Testovanie Vína Grapevine House v podobe abstraktného hrozna, ktorý je takmer zadarmo, pokiaľ ide o vinicu. Jeho hlavným podporným prvkom generovaným digitálnym vymysleným stĺpom je pocta starému koreňu viniča. Priebežný sklon pred domom viniča je otvorený vo všetkých smeroch a umožňuje okamžitý zážitok z vinohradníctva v krajine. Týmto spôsobom by sa malo povoliť vizuálne zlepšenie chuti všetkých testovaných vín.