Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Pohyblivý Pavilón

Three cubes in the forest

Pohyblivý Pavilón Tri kocky sú zariadením s rôznymi vlastnosťami a funkciami (vybavenie detských ihrísk, verejný mobiliár, umelecké predmety, meditačné miestnosti, altánky, malé odpočívadlá, čakárne, stoličky so strieškami) a môžu ľuďom priniesť čerstvé priestorové zážitky. Tri kocky sa dajú ľahko prepraviť kamiónom kvôli veľkosti a tvaru. Z hľadiska veľkosti, montáže (sklonu), plôch sedadiel, okien atď. je každá kocka riešená charakteristicky. Tri kocky odkazujú na japonské tradičné minimálne priestory, ako sú miestnosti na čajový obrad, s variabilitou a mobilitou.

Polyfunkčný Komplex

Crab Houses

Polyfunkčný Komplex Na rozľahlej rovine Sliezskej nížiny stojí osamotene jedna čarovná hora, zahalená hmlou tajomstva, týčiaci sa nad malebným mestečkom Sobotka. Tam, uprostred prírodnej krajiny a legendárnej polohy, sa plánuje postaviť komplex Crab Houses: výskumné centrum. V rámci projektu revitalizácie mesta má uvoľniť kreativitu a inovatívnosť. Miesto spája vedcov, umelcov a miestnu komunitu. Tvar pavilónov je inšpirovaný krabmi vstupujúcimi do vlniaceho sa mora trávy. V noci budú osvetlené a budú pripomínať svetlušky vznášajúce sa nad mestom.

Stôl

la SINFONIA de los ARBOLES

Stôl Stôl la SINFONIA de los ARBOLES je hľadaním poézie v dizajne... Les pri pohľade zo zeme je ako stĺpy miznúce do neba. Nemôžeme ich vidieť zhora; les z vtáčej perspektívy pripomína hladký koberec. Vertikalita sa stáva horizontalitou a stále zostáva jednotná vo svojej dualite. Podobne aj stôl la SINFONIA de los ARBOLES pripomína konáre stromov, ktoré tvoria stabilnú základňu pre subtílnu dosku, ktorá spochybňuje silu gravitácie. Len sem-tam sa cez konáre stromov mihnú slnečné lúče.

Lekáreň

Izhiman Premier

Lekáreň Nový dizajn obchodu Izhiman Premier sa vyvinul okolo vytvorenia trendového a moderného zážitku. Dizajnér použil inú kombináciu materiálov a detailov, aby obslúžil každý roh vystavených predmetov. Každá výstavná plocha bola spracovaná samostatne štúdiom vlastností materiálov a vystaveného tovaru. Vytvorenie spojenia materiálov zmiešaných medzi kalkatským mramorom, orechovým drevom, dubovým drevom a sklom alebo akrylom. Výsledkom bolo, že zážitok bol založený na každej funkcii a preferenciách klienta s moderným a elegantným dizajnom kompatibilným s podávanými vystavenými predmetmi.

Ocenenie Umenia

The Kala Foundation

Ocenenie Umenia Už dlho existuje globálny trh s indickými maľbami, ale záujem o indické umenie v USA zaostáva. Na zvýšenie povedomia o rôznych štýloch indických ľudových malieb je nadácia Kala založená ako nová platforma na prezentáciu obrazov a ich sprístupnenie na medzinárodnom trhu. Základ tvorí webová stránka, mobilná aplikácia, výstava s redakčnými knihami a produkty, ktoré pomáhajú preklenúť priepasť a spojiť tieto maľby s väčším publikom.

Osvetlenie

Mondrian

Osvetlenie Závesná lampa Mondrian oslovuje emócie prostredníctvom farieb, objemov a tvarov. Názov vedie k jeho inšpirácii, maliarovi Mondrianovi. Ide o závesné svietidlo obdĺžnikového tvaru vo vodorovnej osi tvorené niekoľkými vrstvami farebného akrylu. Svietidlo má štyri rôzne pohľady využívajúce interakciu a harmóniu vytvorenú šiestimi farbami použitými pre túto kompozíciu, kde je tvar prerušovaný bielou čiarou a žltou vrstvou. Mondrian vyžaruje svetlo nahor aj nadol a vytvára rozptýlené, neinvazívne osvetlenie, ktoré sa nastavuje pomocou stmievateľného bezdrôtového diaľkového ovládača.