Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kalendár

calendar 2013 “Safari”

Kalendár Safari je papierový kalendár zvierat. Časti jednoducho vytlačte, zložte a zaistite. Urobte z roku 2011 rok stretnutí s divočinou! Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu „Život s dizajnom“.

Mall

Fluxion

Mall Inšpiráciou tohto programu sú mravce, ktoré majú jedinečnú štruktúru. Aj keď vnútorná štruktúra mravcov je veľmi zložitá, dokáže vybudovať obrovské a usporiadané kráľovstvo. Toto ilustruje jeho architektonickú štruktúru ako veľmi racionálnu. Medzitým sa vo vnútri pôvabných oblúkov mravcov vyvýšia impozantný palác, ktorý sa zdá byť mimoriadne vynikajúci. Návrhár preto používa mravčiu múdrosť ako referenciu na vybudovanie umeleckého a dobre skonštruovaného priestoru, ako aj na mravce.

Vstupný Stôl

organica

Vstupný Stôl ORGANIKA je Fabriziovi filozofické zobrazenie akéhokoľvek organického systému, v ktorom sú všetky časti vzájomne prepojené, aby vznikli. Dizajn bol založený na zložitosti ľudského tela a ľudskej koncepcie. Divák vedie na úžasnú cestu. Dvere k tejto ceste sú dve masívne drevené formy, ktoré sú vnímané ako pľúca, potom hliníkový hriadeľ s konektormi, ktoré sa podobajú chrbtici. Divák nájde skrútené prúty, ktoré vyzerajú ako tepny, tvar, ktorý možno interpretovať ako orgán a finále je krásne sklo zo šablóny, silné, ale krehké, rovnako ako ľudská pokožka.

Výstavný Stánok

Onn Exhibition

Výstavný Stánok Onn je tradične kombinovaná tradícia miešania produktov s modernými návrhmi prostredníctvom majstrov kultúrnych hodnôt. Materiály, farby a výrobky spoločnosti Onn sú inšpirované prírodou, ktorá osvieti tradičné postavy s chuťou lesku. Výstavný stánok bol skonštruovaný tak, aby replikoval prírodnú scénu s použitím materiálov, ktoré sa dopĺňajú spolu s výrobkami, aby sa stal samotným harmonizovaným umeleckým dielom.

Kalendár

calendar 2013 “Farm”

Kalendár Farma je kalendár so zvieracími papiermi pre kitset. Kompletne zmontovaný vytvára pôvabnú miniatúrnu farmu so šiestimi rôznymi zvieratami. Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu „Život s dizajnom“.

Kabát Stojan

Lande

Kabát Stojan Stojan Coat bol navrhnutý ako vysoko dekoratívna a funkčná kancelárska socha, spojenie umenia a funkcie. Táto kompozícia bola navrhnutá ako estetická forma na ozdobenie kancelárskych priestorov a na ochranu dnes najznámejšieho firemného odevu, Blazera. Konečným výsledkom je veľmi energický a sofistikovaný kúsok. Výroba a maloobchodný predaj bol múdrym, silným a masovým výrobkom.