Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Laboratórny Systém Čistenia Vody

Purelab Chorus

Laboratórny Systém Čistenia Vody Purelab Chorus je prvý modulárny systém na čistenie vody navrhnutý tak, aby vyhovoval individuálnym laboratórnym potrebám a priestoru. Poskytuje všetky stupne čistenej vody a poskytuje prispôsobiteľné, flexibilné a prispôsobené riešenie. Modulárne prvky môžu byť distribuované v laboratóriu alebo navzájom spojené v jedinečnom formáte veže, čo minimalizuje stopu systému. Hmatové ovládacie prvky ponúkajú vysoko regulovateľné prietokové rýchlosti výdaja, zatiaľ čo halo svetelného stavu indikuje Chorusov stav. Vďaka novej technológii je Chorus najpokrokovejším dostupným systémom, ktorý znižuje dopad na životné prostredie a prevádzkové náklady.

Lodný Riadiaci Systém

GE’s New Bridge Suite

Lodný Riadiaci Systém Modulárny riadiaci systém spoločnosti GE je navrhnutý tak, aby vyhovoval veľkým aj ľahkým plavidlám, a poskytuje intuitívne ovládanie a jasnú vizuálnu spätnú väzbu. Nová technológia určovania polohy, riadiace systémy motora a monitorovacie zariadenia umožňujú presné manévrovanie lodí v stiesnených priestoroch a zároveň znižujú stres operátora, pretože zložité manuálne ovládanie sa nahrádza novou technológiou dotykovej obrazovky. Nastaviteľná obrazovka redukuje odrazy a optimalizuje ergonómiu. Všetky konzoly majú integrované držadlá na použitie v rozbúrenom mori.

Vínny Dom

Crombe 3.0

Vínny Dom Cieľom koncepcie vinotéky Crombé bolo prinútiť zákazníkov, aby zažili úplne nový spôsob nakupovania. Základnou myšlienkou bolo začať od vzhľadu a pocitu skladu, do ktorého sme následne pridali svetlo a jemnosť. Aj keď sú vína prezentované v pôvodnom obale, čisté línie kovových rámov stále zabezpečujú povedomie a perspektívu. Každá fľaša visí v ráme v rovnakom sklone, v akom by im slúžil someliér. V 12 m stojane sú umiestnené šampanské a skrinky. Na jednu skrinku môžu zákazníci bezpečne uložiť až 30 fliaš.

Kalendár

calendar 2013 “Safari”

Kalendár Safari je papierový kalendár zvierat. Časti jednoducho vytlačte, zložte a zaistite. Urobte z roku 2011 rok stretnutí s divočinou! Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu „Život s dizajnom“.

Mall

Fluxion

Mall Inšpiráciou tohto programu sú mravce, ktoré majú jedinečnú štruktúru. Aj keď vnútorná štruktúra mravcov je veľmi zložitá, dokáže vybudovať obrovské a usporiadané kráľovstvo. Toto ilustruje jeho architektonickú štruktúru ako veľmi racionálnu. Medzitým sa vo vnútri pôvabných oblúkov mravcov vyvýšia impozantný palác, ktorý sa zdá byť mimoriadne vynikajúci. Návrhár preto používa mravčiu múdrosť ako referenciu na vybudovanie umeleckého a dobre skonštruovaného priestoru, ako aj na mravce.