Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Jedná Sa O Nástennú Toaletu Wc Panvica

SEREL Purity

Jedná Sa O Nástennú Toaletu Wc Panvica Zatiaľ čo toaletná miska Čistota vstupuje do dominancie mäkkých prechodov, zanecháva v prostredí aj jednoduché a minimálne vánok. Nielenže ovplyvňuje jeho užívateľa estetikou, ale stretáva sa aj s čistotou a nevinnosťou a rešpektuje prírodu. Všeobecným prístupom v dizajne súpravy poťahov sedadiel pre ľahko demontovateľné súpravy toaletných sedadiel s blokovacím mechanizmom sú funkčné ovládacie tlačidlá, ktoré sa vkladajú do vnútornej časti súpravy poťahov. Tlačidlá, s ktorými užívateľ kontaktuje, sú umiestnené na miestach, ktoré sa najťažšie znečistia, čo poskytuje ďalšiu výhodu z hľadiska hygieny.

Kúpeľňová Súprava

FRACTURE

Kúpeľňová Súprava Unikátny štýl keramickej sanitárnej keramiky, pozoruhodný dizajn línií zo zlomeného skla Komentár Deconstructivism ... Fracture Rozpad celistvosti komponentov štruktúry, hry na povrchoch, aby sa geometrické prvky, ako sú exteriéry výrobkov, a pohybujúce sa dekonštruktivistické štýl založený na séria ako príklad fraktúry Bien sa stretol s jednou z najpozoruhodnejších sérií.

Skrinka Na Večere

Baan

Skrinka Na Večere "baan" je druh skrinky, ktorá bola špeciálne navrhnutá na účely večere. Je to jedinečný vzhľad a sila je rozprávanie, ktoré súvisí s funkciou. Skrinkové systémy majú niekoľko charakteristických znakov. Rôzne funkcie a vlastnosti skrinky, ktoré sú oddelené príbehom, ako sú príbory a príručné skrinky, sú zastúpené krbom a komínom. Sklenené vína sú okrem toho reprezentované lustrom a stojan na misky je symbolizovaný schodiskom. Existujú štyri hlavné zložky domu, ktorými sú naratívne nápady.

Okuliare

Mykita Mylon, Basky

Okuliare Kolekcia MYKITA MYLON je vyrobená z ľahkého polyamidového materiálu s vynikajúcou individuálnou nastaviteľnosťou. Tento špeciálny materiál sa vytvára vrstvu po vrstve vďaka technike selektívneho laserového spekania (SLS). Interpretáciou tradičného tvaru okrúhlych a oválnych okuliarov, ktoré boli módne v 30. rokoch 20. storočia, model BASKY pridáva novú tvár k tejto kolekcii okuliarov, ktorá bola pôvodne navrhnutá na použitie v športe.

Kniha

Brazilian Cliches

Kniha „Brazílske klišé“ sa skladali z obrázkov zo starého katalógu brazílskych klišé. Dôvodom názvu však nie sú iba klišé použité na zostavenie jeho ilustrácií. Na druhej strane sa stretávame s ďalšími typmi brazílskych klišé: historickými, ako je príchod Portugalcov, katechizácia domorodých Indov, ekonomické cykly kávy a zlata ... dokonca aj súčasné brazílske klišé plné dopravných zápch, dlhy, uzavreté byty a odcudzenie - vykreslené v neuveriteľnom súčasnom vizuálnom rozprávaní.

Dopravný Uzol

Viforion

Dopravný Uzol Projekt je dopravným HUBom, ktorý spája okolité mestské sídla so srdcom dynamického života ľahkým a efektívnym spôsobom, ktorý vznikne zlúčením rôznych dopravných systémov, ako sú železničná stanica, stanica metra, nočná paluba a autobusová stanica, s ďalšími službami na konverziu miesto, ktoré bude katalyzátorom budúceho vývoja.