Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Okuliare

Mykita Mylon, Basky

Okuliare Kolekcia MYKITA MYLON je vyrobená z ľahkého polyamidového materiálu s vynikajúcou individuálnou nastaviteľnosťou. Tento špeciálny materiál sa vytvára vrstvu po vrstve vďaka technike selektívneho laserového spekania (SLS). Interpretáciou tradičného tvaru okrúhlych a oválnych okuliarov, ktoré boli módne v 30. rokoch 20. storočia, model BASKY pridáva novú tvár k tejto kolekcii okuliarov, ktorá bola pôvodne navrhnutá na použitie v športe.

Kniha

Brazilian Cliches

Kniha „Brazílske klišé“ sa skladali z obrázkov zo starého katalógu brazílskych klišé. Dôvodom názvu však nie sú iba klišé použité na zostavenie jeho ilustrácií. Na druhej strane sa stretávame s ďalšími typmi brazílskych klišé: historickými, ako je príchod Portugalcov, katechizácia domorodých Indov, ekonomické cykly kávy a zlata ... dokonca aj súčasné brazílske klišé plné dopravných zápch, dlhy, uzavreté byty a odcudzenie - vykreslené v neuveriteľnom súčasnom vizuálnom rozprávaní.

Dopravný Uzol

Viforion

Dopravný Uzol Projekt je dopravným HUBom, ktorý spája okolité mestské sídla so srdcom dynamického života ľahkým a efektívnym spôsobom, ktorý vznikne zlúčením rôznych dopravných systémov, ako sú železničná stanica, stanica metra, nočná paluba a autobusová stanica, s ďalšími službami na konverziu miesto, ktoré bude katalyzátorom budúceho vývoja.

Prenosný Ultrazvukový Detektor Chýb

Prisma

Prenosný Ultrazvukový Detektor Chýb Prisma je určený na neinvazívne testovanie materiálu v najextrémnejších prostrediach. Je to prvý detektor, ktorý obsahuje pokročilé zobrazovanie v reálnom čase a 3D skenovanie, čo výrazne uľahčuje interpretáciu chýb a skracuje čas technika na mieste. Vďaka prakticky nezničiteľnému krytu a jedinečným viacnásobným režimom kontroly môže Prisma pokryť všetky testovacie aplikácie, od ropovodov až po komponenty kozmického priestoru. Je to prvý detektor s integrovaným zaznamenávaním údajov a automatickým generovaním správ PDF. Bezdrôtové pripojenie a pripojenie Ethernet umožňujú jednoduchú aktualizáciu alebo diagnostiku jednotky.

Lampa

Muse

Lampa Inšpirovaní slovami „Vyhral budhizmus“ v tom zmysle, že v našom vesmíre nie sú absolútne kvality, „svetlu“ sme dali paradoxnú kvalitu tým, že sme mu dali „fyzickú prítomnosť“. Duch meditácie, ktorý podporuje, bol mocným zdrojom inšpirácie, ktorú sme použili pri tvorbe tohto produktu; stelesňujúce vlastnosti „času“, „hmoty“ a „svetla“ do jedného produktu.

Keramika

inci

Keramika Zrkadlo Elegance; Inci odráža krásu perly s čiernymi a bielymi možnosťami a je tou pravou voľbou pre tých, ktorí chcú odrážať vznešenosť a eleganciu priestorov. Linky Inci sa vyrábajú vo veľkostiach 30 x 80 cm a prenášajú bielu a čiernu eleganciu do obytných priestorov. Vyrobené pomocou technológie digitálnej tlače, trojrozmerného dizajnu.