Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Ocenenie Umenia

The Kala Foundation

Ocenenie Umenia Už dlho existuje globálny trh s indickými maľbami, ale záujem o indické umenie v USA zaostáva. Na zvýšenie povedomia o rôznych štýloch indických ľudových malieb je nadácia Kala založená ako nová platforma na prezentáciu obrazov a ich sprístupnenie na medzinárodnom trhu. Základ tvorí webová stránka, mobilná aplikácia, výstava s redakčnými knihami a produkty, ktoré pomáhajú preklenúť priepasť a spojiť tieto maľby s väčším publikom.

Osvetlenie

Mondrian

Osvetlenie Závesná lampa Mondrian oslovuje emócie prostredníctvom farieb, objemov a tvarov. Názov vedie k jeho inšpirácii, maliarovi Mondrianovi. Ide o závesné svietidlo obdĺžnikového tvaru vo vodorovnej osi tvorené niekoľkými vrstvami farebného akrylu. Svietidlo má štyri rôzne pohľady využívajúce interakciu a harmóniu vytvorenú šiestimi farbami použitými pre túto kompozíciu, kde je tvar prerušovaný bielou čiarou a žltou vrstvou. Mondrian vyžaruje svetlo nahor aj nadol a vytvára rozptýlené, neinvazívne osvetlenie, ktoré sa nastavuje pomocou stmievateľného bezdrôtového diaľkového ovládača.

Rukoväte S Činkami

Dbgripper

Rukoväte S Činkami Ide o bezpečné a dobre držiace fitness náradie pre všetky vekové kategórie. Povrchová vrstva mäkká na dotyk, ktorá poskytuje hodvábny pocit. Vyrobené zo 100% recyklovateľného silikónu so špeciálnym zložením materiálu produkujúceho 6 rôznych úrovní tvrdosti, s rôznou veľkosťou a hmotnosťou, poskytujú voliteľný tréning sily úchopu. Ručné chápadlo sa tiež zmestí do zaobleného zárezu na oboch stranách činkovej tyče a pridáva mu váhu na tréning svalov paží až do 60 druhov rôznych kombinácií sily. Pútavé farby od svetlej po tmavú označujú silu a hmotnosť od ľahkej po ťažkú.

Váza

Canyon

Váza Ručne vyrobená váza na kvety bola vyrobená 400 kusmi presného laserového rezania plechu s rôznou hrúbkou, vrstvením vrstva po vrstve a zváraním kus po kuse, čo demonštruje umeleckú sochu kvetinovej vázy, prezentovanú v detailnom vzore kaňonu. Vrstvy naskladaného kovu zobrazujú textúru kaňonovej sekcie a tiež zväčšujú scenáre s rôznym prostredím, čím vytvárajú nepravidelne sa meniace efekty prirodzenej textúry.

Stolička

Stool Glavy Roda

Stolička Stolička Glavy Roda stelesňuje vlastnosti hlavy rodiny: integritu, organizáciu a sebadisciplínu. Pravé uhly, tvary kruhu a obdĺžnika v kombinácii s prvkami ornamentu podporujú prepojenie minulosti a súčasnosti, vďaka čomu je stolička nadčasovým objektom. Stolička je vyrobená z dreva s použitím ekologických náterov a môže byť natretá na akúkoľvek požadovanú farbu. Taburetka Glavy Roda prirodzene zapadne do každého interiéru kancelárie, hotela alebo privátu.

Ocenenie

Nagrada

Ocenenie Tento dizajn je realizovaný s cieľom prispieť k normalizácii života počas sebaizolácie a vytvoriť špeciálne ocenenie pre víťazov online turnajov. Dizajn ceny predstavuje premenu pešiaka na kráľovnú ako uznanie pokroku hráča v šachu. Ocenenie pozostáva z dvoch plochých figúrok, kráľovnej a pešiaka, ktoré sú do seba vložené vďaka úzkym štrbinám tvoriacim jeden pohár. Dizajn ocenenia je odolný vďaka nehrdzavejúcej oceli a je vhodný na prepravu k víťazovi poštou.