Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Osvetlenie

Mondrian

Osvetlenie Závesná lampa Mondrian oslovuje emócie prostredníctvom farieb, objemov a tvarov. Názov vedie k jeho inšpirácii, maliarovi Mondrianovi. Ide o závesné svietidlo obdĺžnikového tvaru vo vodorovnej osi tvorené niekoľkými vrstvami farebného akrylu. Svietidlo má štyri rôzne pohľady využívajúce interakciu a harmóniu vytvorenú šiestimi farbami použitými pre túto kompozíciu, kde je tvar prerušovaný bielou čiarou a žltou vrstvou. Mondrian vyžaruje svetlo nahor aj nadol a vytvára rozptýlené, neinvazívne osvetlenie, ktoré sa nastavuje pomocou stmievateľného bezdrôtového diaľkového ovládača.

Rukoväte S Činkami

Dbgripper

Rukoväte S Činkami Ide o bezpečné a dobre držiace fitness náradie pre všetky vekové kategórie. Povrchová vrstva mäkká na dotyk, ktorá poskytuje hodvábny pocit. Vyrobené zo 100% recyklovateľného silikónu so špeciálnym zložením materiálu produkujúceho 6 rôznych úrovní tvrdosti, s rôznou veľkosťou a hmotnosťou, poskytujú voliteľný tréning sily úchopu. Ručné chápadlo sa tiež zmestí do zaobleného zárezu na oboch stranách činkovej tyče a pridáva mu váhu na tréning svalov paží až do 60 druhov rôznych kombinácií sily. Pútavé farby od svetlej po tmavú označujú silu a hmotnosť od ľahkej po ťažkú.

Váza

Canyon

Váza Ručne vyrobená váza na kvety bola vyrobená 400 kusmi presného laserového rezania plechu s rôznou hrúbkou, vrstvením vrstva po vrstve a zváraním kus po kuse, čo demonštruje umeleckú sochu kvetinovej vázy, prezentovanú v detailnom vzore kaňonu. Vrstvy naskladaného kovu zobrazujú textúru kaňonovej sekcie a tiež zväčšujú scenáre s rôznym prostredím, čím vytvárajú nepravidelne sa meniace efekty prirodzenej textúry.

Stolička

Stool Glavy Roda

Stolička Stolička Glavy Roda stelesňuje vlastnosti hlavy rodiny: integritu, organizáciu a sebadisciplínu. Pravé uhly, tvary kruhu a obdĺžnika v kombinácii s prvkami ornamentu podporujú prepojenie minulosti a súčasnosti, vďaka čomu je stolička nadčasovým objektom. Stolička je vyrobená z dreva s použitím ekologických náterov a môže byť natretá na akúkoľvek požadovanú farbu. Taburetka Glavy Roda prirodzene zapadne do každého interiéru kancelárie, hotela alebo privátu.

Ocenenie

Nagrada

Ocenenie Tento dizajn je realizovaný s cieľom prispieť k normalizácii života počas sebaizolácie a vytvoriť špeciálne ocenenie pre víťazov online turnajov. Dizajn ceny predstavuje premenu pešiaka na kráľovnú ako uznanie pokroku hráča v šachu. Ocenenie pozostáva z dvoch plochých figúrok, kráľovnej a pešiaka, ktoré sú do seba vložené vďaka úzkym štrbinám tvoriacim jeden pohár. Dizajn ocenenia je odolný vďaka nehrdzavejúcej oceli a je vhodný na prepravu k víťazovi poštou.

Továreň

Shamim Polymer

Továreň Závod potrebuje udržiavať tri programy vrátane výrobného zariadenia a laboratória a kancelárie. Nedostatok definovaných funkčných programov v týchto typoch projektov je príčinou ich nepríjemnej priestorovej kvality. Tento projekt sa snaží vyriešiť tento problém využitím prvkov obehu na rozdelenie nesúvisiacich programov. Dizajn budovy sa točí okolo dvoch prázdnych priestorov. Tieto prázdne priestory vytvárajú príležitosť na oddelenie funkčne nesúvisiacich priestorov. Zároveň pôsobí ako stredné nádvorie, kde sú všetky časti budovy navzájom prepojené.