Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stôl

Codependent

Stôl Spoluzávislosť spája psychológiu a dizajn, konkrétne so zameraním na fyzické prejavy psychologického stavu, spoluzávislosť. Tieto dve vzájomne prepojené tabuľky sa musia navzájom spoliehať na svoju funkciu. Tieto dve formy nie sú schopné samy osebe, ale spolu vytvárajú jednu funkčnú formu. Konečná tabuľka je mocným príkladom, ktorého celok je väčší ako súčet jeho častí.

Komerčný Interiér

Nest

Komerčný Interiér Podiel zdieľajú dvaja jedineční odborníci - obhajcovia a architekti, ktorí požadujú rôzne hierarchické objednávky. Výber a podrobný popis prvkov bol snahou udržať celkový vzhľad uzemnený, zemitý a oživiť miestne umenie a stavebné materiály. Kombinácia a aplikácia ekologicky šetrných materiálov, veľkosť otvorov, to všetko bolo vyvolané tým, že sa pripomína miestna klíma, aby sa v príjemnom prostredí opätovne prebudili stratené postupy a vytvorila sa udržateľná prax.

Príbory

Ingrede Set

Príbory Príbory Ingrede sú navrhnuté tak, aby vyjadrili potrebu dokonalosti v každodennom živote. Sada vidlíc, lyžíc a nožov navzájom spojené pomocou magnetov. Príbory stoja zvisle a vytvárajú harmóniu so stolom. Matematické tvary umožnili zostaviť jednu tekutú formu, ktorá sa skladá z troch rôznych častí. Tento prístup vytvára nové možnosti, ktoré možno použiť na mnoho rôznych výrobkov, ako sú riad a iné návrhy riadu.

Služba Hudobných Odporúčaní

Musiac

Služba Hudobných Odporúčaní Musiac je nástroj na odporúčanie hudby. Využívajú aktívnu účasť na hľadaní presných možností pre svojich používateľov. Jeho cieľom je navrhnúť alternatívne rozhrania na napadnutie autokracie algoritmu. Filtrovanie informácií sa stalo nevyhnutným vyhľadávacím prístupom. Vytvára však efekty ozveny a obmedzuje používateľov v ich zóne pohodlia striktným sledovaním ich preferencií. Používatelia sa stanú pasívnymi a prestanú sa pýtať na možnosti, ktoré zariadenie ponúka. Trávenie času na preskúmanie možností môže zvýšiť obrovské biologické náklady, je to však úsilie, ktoré vytvára zmysluplný zážitok.

Rezidenčný Prototyp

No Footprint House

Rezidenčný Prototyp NFH je vyvinutý pre sériovú výrobu založenú na väčšom súbore prefabrikovaných rezidenčných typológií. Prvý prototyp bol postavený pre holandskú rodinu na juhozápade Kostariky. Vybrali si konfiguráciu s dvoma spálňami s oceľovou konštrukciou a povrchovou úpravou borovicového dreva, ktorá bola dodaná na svoje cieľové miesto na jednom jedinom nákladnom vozidle. Budova je navrhnutá okolo centrálneho servisného jadra s cieľom optimalizovať logistickú efektívnosť z hľadiska montáže, údržby a používania. Projekt sa usiluje o integrálnu udržateľnosť z hľadiska svojho hospodárskeho, environmentálneho, sociálneho a priestorového výkonu.

Hotel

LiHao

Hotel Návrat do prírody, mestskej kultúrnej stanice. Vytvorte rafinovaný životný štýl. Výhradne si vychutnajte pokoj a ticho. Hotel sa nachádza v rušnej oblasti modernej rozvojovej zóny Baoding. Dizajnér redefinuje hotel v letovisku holistickým myslením prostredníctvom opätovného prečesávania okolitého prostredia, architektúry, krajiny a interiéru, čím vytvára sofistikovaný, prirodzený a pohodlný hotelový priestor. Nechajte obchodných cestujúcich v pokoji pokojne a ukradnite si poldenný voľný čas.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.