Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Občerstvenie

Have Fun Duck Gift Box

Občerstvenie Darčeková krabička Have Fun Duck je špeciálna darčeková krabička pre mladých ľudí. Dizajn, inšpirovaný hračkami, hrami a filmami v pixelovom formáte, zobrazuje pre mladých ľudí „jedlo mesto“ so zaujímavými a podrobnými ilustráciami. Obraz IP bude integrovaný do ulíc mesta a mladí ľudia milujú šport, hudbu, hip-hop a ďalšie zábavné aktivity. Zažite zábavné športové hry a zároveň si užívajte jedlo, vyjadrite mladý, zábavný a šťastný životný štýl.

Potravinový Obal

Kuniichi

Potravinový Obal Tradičné japonské konzervované jedlo Tsukudani nie je na svete známe. Dušená misa na báze sójovej omáčky kombinujúca rôzne morské plody a prísady zeme. Nové balenie obsahuje deväť štítkov určených na modernizáciu tradičných japonských vzorov a vyjadrenie charakteristík prísad. Logo novej značky je navrhnuté tak, aby pokračovalo v tejto tradícii ďalších 100 rokov.

Med

Ecological Journey Gift Box

Med Dizajn medovej darčekovej krabičky je inšpirovaný „ekologickou cestou“ Shennongjia s bohatými divými rastlinami a dobrým prírodným ekologickým prostredím. Ochrana miestneho ekologického prostredia je tvorivou témou dizajnu. Dizajn prijíma tradičné čínske umenie rezané papierom a tieňové bábkové umenie, aby ukázal miestnu prírodnú ekológiu a päť vzácnych a ohrozených prvotriednych chránených zvierat. Na obalovom materiáli sa používa hrubý trávový a drevený papier, ktorý predstavuje koncept ochrany prírody a životného prostredia. Vonkajší box sa môže použiť ako vynikajúci úložný box na opätovné použitie.

Infographic S Animovaným Gif

All In One Experience Consumption

Infographic S Animovaným Gif Projekt „Spotreba všetkých skúseností“ je Big Data Infographic, ktorý zobrazuje informácie ako účel, typ a spotreba návštevníkov zložitých nákupných centier. Hlavný obsah sa skladá z troch reprezentatívnych štatistík odvodených z analýzy veľkých dát a sú usporiadané zhora nadol podľa poradia dôležitosti. Grafika sa vykonáva pomocou izometrických techník a zoskupuje sa do reprezentatívnej farby každého subjektu.

Filmový Plagát

Mosaic Portrait

Filmový Plagát Umelecký film „Mosaic Portrait“ bol vydaný ako koncepčný plagát. Rozpráva najmä príbeh dievčaťa, ktoré bolo sexuálne napadnuté. Biela má zvyčajne metaforu smrti a symbol cudnosti. Tento plagát sa rozhodol skryť odkaz „smrť“ za tichým a jemným stavom dievčaťa, aby zvýraznil silnejšie emócie za mlčaním. Zároveň návrhár integroval do obrazu umelecké prvky a sugestívne symboly, čo spôsobilo rozsiahlejšie myslenie a skúmanie filmových diel.

Krištáľovo Ľahká Socha

Grain and Fire Portal

Krištáľovo Ľahká Socha Táto organická ľahká socha, ktorá sa skladá z dreva a kremenného kryštálu, využíva drevo z udržateľného zdroja z rezervnej zásoby staršieho teakového dreva. Po desaťročiach zvetrávania slnkom, vetrom a dažďom je drevo ručne tvarované, brúsené, spálené a dokončené do nádoby na držanie LED osvetlenia a použitie kryštálov kremeňa ako prírodného difúzora. V každej soche sú použité 100% prírodné nezmenené kryštály kremeňa a sú staré približne 280 miliónov rokov. Používajú sa rôzne techniky povrchovej úpravy dreva vrátane metódy Shou Sugi Ban, ktorá využíva oheň na zachovanie a kontrastnú farbu.