Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kontrola Prístupu 3D Rozpoznávania Tváre

Ezalor

Kontrola Prístupu 3D Rozpoznávania Tváre Zoznámte sa so systémom kontroly prístupu viacerých senzorov a kamier, Ezalor. Algoritmy a miestne výpočty sú navrhnuté na ochranu súkromia. Technológia proti falšovaniu na finančnej úrovni zabraňuje falošným maskám. Mäkké reflexné osvetlenie prináša pohodlie. V okamihu môžu používatelia ľahko pristupovať k miestu, ktoré milujú. Jeho autentizácia bez dotyku zabezpečuje hygienu.

Kolekcia Nábytku

Phan

Kolekcia Nábytku Kolekcia Phan je inšpirovaná kontajnerom Phan, čo je thajská kultúra kontajnerov. Dizajnér používa štruktúru kontajnerov Phan na vytvorenie štruktúry nábytku, ktorá ho robí silným. Dizajn formy a detailov, vďaka ktorým je moderný a jednoduchý. Dizajnér použil technológiu laserového rezania a kombináciu sklopného plechu s CNC drevom na vytvorenie komplexných a jedinečných detailov, ktoré sa líšia od ostatných. Povrch bol povrchovo upravený práškovým nástrekom, aby štruktúra zostala dlhá, pevná, ale ľahká.

Skladacia Stolička

Tatamu

Skladacia Stolička Do roku 2050 budú v mestách žiť dve tretiny populácie Zeme. Hlavnou ambíciou Tatamu je poskytovať flexibilný nábytok ľuďom, ktorých priestor je obmedzený, vrátane tých, ktorí sa často pohybujú. Cieľom je vytvoriť intuitívny nábytok, ktorý kombinuje robustnosť s ultratenkým tvarom. Na rozvinutie stolice je potrebný iba jeden krútiaci pohyb. Zatiaľ čo všetky pánty vyrobené z odolnej tkaniny si zachovávajú nízku hmotnosť, drevené boky poskytujú stabilitu. Akonáhle je na ňu aplikovaný tlak, stolička sa vďaka svojmu jedinečnému mechanizmu a geometrii posilní, len keď sa jej kusy zablokujú.

Stolička

Haleiwa

Stolička Haleiwa spája udržateľný ratan do zametacích kriviek a vrhá zreteľnú siluetu. Prírodné materiály vzdávajú hold remeselníckej tradícii na Filipínach, ktoré sú v súčasnej dobe upravené. Vďaka univerzálnosti dizajnu je táto stolička prispôsobená rôznym štýlom. Haleiwa vytvára rovnováhu medzi formou a funkciou, milosťou a silou, architektúrou a dizajnom a je tak pohodlná, ako je krásna.

Lampa

Pluto

Lampa Pluto udržuje zameranie pevne na štýle. Jeho kompaktný aerodynamický valec obieha elegantná rukoväť umiestnená na sklonenej statívovej základni, ktorá uľahčuje presnú polohu pomocou mäkkého, ale zameraného svetla. Jeho forma bola inšpirovaná ďalekohľadmi, ale namiesto toho sa snaží zamerať na Zem namiesto hviezd. Vyrobené s 3D tlačou s použitím plastov na báze kukurice, je jedinečné, nielen pre použitie v 3D tlačiarňach priemyselným spôsobom, ale aj ekologicky.

Lampa

Mobius

Lampa Prsteň Mobius dáva inšpiráciu pre dizajn žiaroviek Mobius. Jeden pás lampy môže mať dva tieňové povrchy (tj obojstranný povrch), lícnu a rubovú stranu, ktoré uspokoja všestrannú požiadavku na osvetlenie. Jeho špeciálny a jednoduchý tvar obsahuje tajomnú matematickú krásu. Preto sa do rytmu domova dostane viac rytmickej krásy.