Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Pracovné Svetlo

Linear

Pracovné Svetlo Technika ohýbania rúrok Linear Light sa vo veľkej miere používa na výrobu častí vozidiel. Kvapalinová uhlová čiara je realizovaná presnou kontrolou taiwanského výrobcu, takže má minimálny materiál na vytvorenie ľahkej, pevnej a prenosnej lineárnej svetlo; ideálne na osvetlenie každého moderného interiéru. Používa bezdotykové LED stmievanie dotykových LED diód s funkciou pamäte, ktorá sa zapne pri predchádzajúcej nastavenej hlasitosti. Lineárna úloha je navrhnutá tak, aby ju používateľ mohol ľahko zostaviť, pozostával z netoxického materiálu a je dodávaný s plochým obalom; urobiť všetko pre zníženie dopadu na životné prostredie.

Pracovný Priestor

Dava

Pracovný Priestor Dava je vyvinutý pre kancelárie v otvorenom priestore, školy a univerzity, kde sú dôležité pokojné a koncentrované pracovné fázy. Moduly znižujú akustické a vizuálne poruchy. Vďaka trojuholníkovému tvaru je nábytok priestorovo efektívny a umožňuje rôzne možnosti usporiadania. Materiály Dava sú WPC a plsť z vlny, ktoré sú biologicky odbúrateľné. Plug-in systém upevňuje dve steny k stolovej doske a zdôrazňuje jednoduchosť výroby a manipulácie.

Inteligentný Nábytok

Fluid Cube and Snake

Inteligentný Nábytok Spoločnosť Hello Wood vytvorila rad vonkajšieho nábytku s inteligentnými funkciami pre komunitné priestory. Navrhli nový žáner verejného nábytku a navrhli vizuálne pútavé a funkčné inštalácie s osvetľovacím systémom a zásuvkami USB, ktoré si vyžadovali integráciu solárnych panelov a batérií. Had je modulárna štruktúra; jeho prvky sú variabilné, aby sa zmestili na dané miesto. Fluidná kocka je pevná jednotka so sklenenou doskou so solárnymi článkami. Štúdio sa domnieva, že účelom dizajnu je zmeniť predmety z každodenného použitia na pekné predmety.

Jedálenský Stôl

Augusta

Jedálenský Stôl Augusta interpretuje klasický jedálenský stôl. Zastúpenie generácií pred nami sa zdá, že dizajn vyrastie z neviditeľného koreňa. Nohy stola sú orientované k tomuto spoločnému jadru a siahajú až k držaniu stolovej dosky prispôsobenej knihe. Masívne európske orechové drevo bolo vybrané pre jeho význam múdrosti a rastu. Drevo obvykle vyhodené výrobcami nábytku sa používa na riešenie jeho problémov. Uzly, trhliny, chvenie vetra a jedinečné víry rozprávajú príbeh života stromu. Jedinečnosť dreva umožňuje tomuto príbehu žiť v kúsku rodinného dedičstva.

Reproduktor

Sperso

Reproduktor Sperso pochádza z dvoch slov Sperm a Sound. Konkrétny tvar sklovitej bubliny a reproduktora do jamy na hlave sa týka pocitu mužnosti a hlbokého prenikania zvuku do okolia rovnako ako oheň samčích spermií do vajíčka počas párenia. Cieľom je produkovať vysoko výkonný a kvalitný zvuk v okolí prostredia. Je to bezdrôtový systém, ktorý užívateľovi umožňuje pripojiť mobilný telefón, prenosný počítač, tablety a ďalšie zariadenia k reproduktoru cez Bluetooth. Tento stropný reproduktor sa dá použiť najmä v obývacej izbe, spálni a televíznej miestnosti.

Stolička

Ane

Stolička Stolička Ane má drevené laty z dreva, ktoré sa zdajú harmonicky plávať, avšak nezávisle od drevených nôh, nad oceľovým rámom. Dizajnér tvrdí, že sedadlo vyrobené ručne z certifikovaného ekologického dreva je vytvorené jedinečným použitím viacerých kusov jedného tvaru dreva, ktoré sú dynamicky umiestnené a rezané. Pri sedení na stoličke je mierny nárast uhla k chrbtu a uhly po stranách odklopený tak, že poskytuje prirodzenú a pohodlnú polohu pri sedení. Stolička Ane má tú správnu mieru zložitosti, aby vytvorila elegantný povrch.