Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Zariadenie Na Čistenie Vody

Waterfall Towers

Zariadenie Na Čistenie Vody Budova presahuje polohu, pretože preformuluje umelé miesto, ktoré sa stáva súčasťou zjednoteného prírodného prostredia. Hranica medzi mestom a prírodou je definovaná a zosilnená prítomnosťou priehrady. Každá forma súvisí s inou, odrážajúcou symbiotické usporiadacie systémy prírody. Najmä v špecifickom koncepte dochádza k fúzii krajiny a architektúry s použitím toku vody ako funkčného a následne organizačného prvku.

Konferenčný Stolík

Ripple

Konferenčný Stolík Stredné tabuľky, ktoré sa zvyčajne používajú, sa konajú uprostred priestorov a spôsobujú problémy s prístupovými problémami. Z tohto dôvodu sa tabuľky služieb používajú na otvorenie tejto medzery. Aby sa vyriešil tento problém, spoločnosť Yılmaz Dogan kombinovala dve funkcie pri navrhovaní systému Ripple a vyvinula dynamický produktový dizajn, ktorým môže byť stredný stojan aj pracovný stôl, ktorý cestuje s asymetrickým ramenom a pohybuje sa v diaľke. Tento dynamický pohyb sa zhodoval s Rippleovými tekutinovými líniami odrážajúcimi od prírody s variabilitou kvapky a vlnami tvorenými touto kvapkou.

Jachta

Portofino Fly 35

Jachta Lietadlo Portofino Fly 35, naplnené prirodzeným svetlom z veľkých okien umiestnených v hale, tiež v kabínach. Jeho rozmery ponúkajú bezprecedentný pocit priestoru pre loď tejto veľkosti. V celom interiéri je farebná paleta teplá a prirodzená, s výberom rovnovážneho zloženia farieb a materiálov, vďaka čomu sú prostredie v moderných a pohodlných oblastiach v súlade s medzinárodnými trendmi interiérového dizajnu.

Drez

Thalia

Drez Umývadlo vyzerá ako púčik pripravený kvitnúť a zaplniť: je tak kvitnúce, že bol vyrobený z obratného spojenia smrekovca a teakového dreva, esencie v hornej časti a druhej v spodnej časti. Pevný a bezpečný zápas, poskytujúci osobitý elegančný nádych a živobytie farieb s veselým prepletením zŕn s vždy odlišnými odtieňmi, ktoré vytvárajú jedinečné umývadlá. Krása tohto objektu sa vyznačuje asymetriou a harmóniou stretnutím rôznych tvarov a drevnatej podstaty.

Osvetlenie A Ozvučenie

Luminous

Osvetlenie A Ozvučenie Svietidlo navrhnuté tak, aby ponúkalo ergonomické riešenie osvetlenia a systém priestorového zvuku v jednom produkte. Zameriava sa na vytváranie emócií, ktoré používatelia chcú cítiť a na dosiahnutie tohto cieľa využívajú kombináciu zvuku a svetla. Zvukový systém vyvinutý na základe zvukových odrazov a simuluje priestorový 3D zvuk v miestnosti bez potreby zapojenia a inštalácie viacerých reproduktorov okolo miesta. Ako závesné svetlo vytvára Luminous priame a nepriame osvetlenie. Tento systém osvetlenia poskytuje mäkké, rovnomerné a nízko kontrastné svetlo, ktoré zabraňuje problémom s oslnením a zrakom.

Elektrické Bicykel

Ozoa

Elektrické Bicykel Elektrický bicykel OZOa je vybavený rámom s výrazným tvarom „Z“. Rám tvorí neprerušovanú čiaru, ktorá spája kľúčové funkčné prvky vozidla, ako sú kolesá, riadenie, sedadlo a pedále. Tvar „Z“ je orientovaný tak, že jeho štruktúra poskytuje prirodzené zabudované zadné odpruženie. Úspora hmotnosti je zabezpečená použitím hliníkových profilov vo všetkých častiach. Do rámu je integrovaná odnímateľná nabíjateľná lítium-iónová batéria.