Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dychová Tréningová Hra

P Y Lung

Dychová Tréningová Hra Je to hračkársky prístroj navrhnutý pre všetky vekové kategórie, takže každý bude mať úžitok z pravidelného dychového tréningu na zvýšenie pľúcnej kapacity vyfukovaním lopty, aby prechádzala cez dráhy s rôznymi kontrolnými bodmi pri ovládaní vdychovania a výdychu vzduchu. Skladby sú dodávané v rôznych moduloch, flexibilné a vzájomne zameniteľné. Štruktúra magnetického mechanizmu navrhnutá v staviteľovi dychu, ktorá umožňuje prispôsobenie sa dýchaciemu stavu.

Nábytok

ChuangHua Tracery

Nábytok ChuangHua Kružba vhodná pre domáce dekory, komerčný priestor, hotel alebo štúdio, ktorého podstatu inšpiroval vzor čínskych okenných mriežok ChuangHua. Použitím technológie ohýbania plechov a nanášania práškových farieb v živej červenkastej farbe, ktorá zapadá do čisto bielej farby, ktorá osvieti jej sviatočný vzhľad, vďaka čomu sú bez kovového obrazu tvrdého, studeného a ťažkého. Esteticky jednoduchý čistý a elegantný v jeho štrukturálnom tvare navrhnutý, keď svetlo prechádza cez laserové rezanie kružbou, tieň premietol na okolitú stenu a podlahu, ktorá ukazuje záblesk krásy.

Vzdelávacia Vzdelávacia Hračka

GrowForest

Vzdelávacia Vzdelávacia Hračka Pomáhať deťom pochopiť ciele trvalo udržateľného rozvoja života na zemi, ochranu, zachovanie a obnovu lesného hospodárstva. Stromy sú identické s domácimi drevinami agátu z Taiwanu, kadidla céder, Tochigi, jedľa z Taiwanu, gáfru a jedle ázijského. Teplý nádych drevenej textúry, jedinečná vôňa každého druhu stromu a výškový terén pre rôzne druhy stromov. Ilustrovaná príbehová kniha pomáha deťom hlboko zakoreniť koncepciu ochrany lesov, spoznávanie rozdielov medzi taiwanskými druhmi stromov a koncept ochrany lesov prináša obrázkovej knihe.

Kufrík Na Udržateľnosť

Rhita

Kufrík Na Udržateľnosť Montáž a demontáž navrhnutá z dôvodu trvalej udržateľnosti. S navrhnutým systémom inovatívnej pántovej konštrukcie sa znížilo 70 percent dielov, žiadne lepidlo alebo nýt na upevnenie, žiadne šitie vnútorného obloženia, čo uľahčuje opravu a zmenšilo sa 33 percent objemu nákladu, prípadne rozšíril kufor. životný cyklus. Všetky diely je možné zakúpiť jednotlivo, na prispôsobenie vlastného kufra alebo výmenu súčiastok, nie je potrebný vracajúci sa kufrík do opravárenského strediska, šetrí čas a znižuje uhlíkovú stopu pri preprave.

Kovová Vonkajšia Stolička

Tomeo

Kovová Vonkajšia Stolička Počas 60. rokov vyvinuli vizionárski dizajnéri prvý plastový nábytok. Talent dizajnérov spojený s všestrannosťou látky viedol k jej nevyhnutnosti. Dizajnéri aj spotrebitelia sa na ňu stali závislými. Dnes poznáme svoje environmentálne riziká. Terasy reštaurácie sú stále plné plastových stoličiek. Je to preto, že trh ponúka malú alternatívu. Dizajnový svet je stále riedko osídlený výrobcami oceľového nábytku, a to dokonca aj niekedy, keď znovu vydáva vzory z konca 19. storočia ... Tu prichádza zrod Tomeo: moderná, ľahká a stohovateľná oceľová stolička.

Lucerna

Linear Flora

Lucerna Lineárna flóra je inšpirovaná číslom „tri“ z bougainvillea, kvetu Pingtungskej župy. Okrem troch okvetných lístkov bougainvillea pri pohľade zdola, variácie a násobky troch sa mohli objaviť v rôznych aspektoch. Pri príležitosti osláv 30. výročia Tchaj-wanského lucerenského festivalu bol odborník na dizajn osvetlenia Ray Teng Pai vyzvaný odborom pre kultúrne záležitosti okresu Pingtung, aby vytvoril netradičnú lucernu, jedinečnú kombináciu formy a technológie a poslal správu o premene dedičstva festivalu. a spájať ju s budúcnosťou.