Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Skartovač

HandiShred

Skartovač HandiShred je prenosný manuálny skartovač, ktorý nevyžaduje žiadny externý zdroj energie. Je navrhnutý maličko a elegantne, takže si ho môžete položiť na stôl, do zásuvky alebo aktovky, ktorá vám umožní ľahký prístup a skartuje váš dôležitý dokument kedykoľvek a kdekoľvek. Tento šikovný skartovač funguje skvele na skartovanie akýchkoľvek dokumentov alebo dokladov, aby sa zabezpečilo, že súkromné, dôverné a všetky osobné informácie sú stále v bezpečí.

Názov projektu : HandiShred, Meno dizajnérov : Yen Lau, Meno klienta : Inform Designs Ltd..

HandiShred Skartovač

Tento výnimočný dizajn je držiteľom ceny platinového dizajnu v súťaži dizajnu hračiek, hier a hobby výrobkov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených platinou, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych diel hračiek, hier a hobby produktov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.