Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Osvetlenie

Claire de Lune Chandelier

Osvetlenie Dekoratívne, osvetlené, predávané ploché balenie, balené v opakovane použiteľnej taške. Poskytol som cenovo dostupnú verziu veľkolepého, luxusného, kultivovaného produktu predstavujúceho minulú éru - barok / rokoko, vyrobený v modernom materiáli. Táto téma je nadčasová. Zároveň Claire de Lune Chandelierová dodáva vo svojej rozmarnosti trochu humoru. (Pokyny na montáž sú uvedené na papieri aj na CD-Beta). Myšlienka výroby plochých balíkov spočívala v tom, že sa podieľam na znižovaní emisií CO2, ako aj na zapojenie koncového zákazníka do vedomého procesu, ktorý ovplyvňuje naše životné prostredie.

Názov projektu : Claire de Lune Chandelier, Meno dizajnérov : Claire Requa, Meno klienta : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Osvetlenie

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.