Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Nábytok, Ktorý Sa Mení,

Ludovico

Nábytok, Ktorý Sa Mení, Spôsob, akým šetrí miesto, je celkom originálny, pretože dve zásuvky sú úplne skryté v zásuvke. Pri umiestnení do hlavného nábytku si neuvedomujete, že to, čo sa zdá byť zásuvkami, sú v skutočnosti dve samostatné stoličky. Môžete mať tiež stôl, ktorý sa dá použiť ako stôl, keď sa vyberie z hlavnej konštrukcie. Hlavná konštrukcia sa skladá zo štyroch zásuviek a priehradky tesne nad hornou zásuvkou, do ktorej môžete uložiť veľa vecí. Hlavný materiál použitý na tento nábytok, béžový eucaliptus fingerjoint, je ekologický, neuveriteľne odolný, tvrdý a má veľmi silný vizuálny vzhľad.

Názov projektu : Ludovico, Meno dizajnérov : Claudio Sibille, Meno klienta : Sibille.

Ludovico Nábytok, Ktorý Sa Mení,

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.