Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Práca Ako Doma

PACO Operation Hub

Práca Ako Doma Zamestnanci sú najcennejším pokladom pre podnikanie. Dizajn ponúkol harmóniu a funkčný priestor, ktorému zostali najdlhšie v deň. Moderné a luxusné prostredie, ktoré rozdáva nielen krásu, by táto pochutná a neobyčajná práca tiež predstavovala dobrý model pre návštevy klientov, ktorí sa synchronizujú s očakávaním na kvalitu svojich značiek. Najťažšia úloha spočívala v maximalizácii kancelárskych priestorov osadením obrovských lúčov cez strop ... nakoniec bol postavený dvojpodlažný priestor na vytvorenie využiteľnej plochy od 1600 do 3 000 m2 s ohľadom na bývanie.

Názov projektu : PACO Operation Hub, Meno dizajnérov : Philip Tse, Meno klienta : PACO Communications.

PACO Operation Hub Práca Ako Doma

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.