Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Koncepčný Varovný Systém

Saving Millions of Lives on the road!

Koncepčný Varovný Systém Prečo majú semafory oranžové, ale nie brzdové svetlá pre automobily? Automobily dnes prichádzajú iba s červenými brzdovými svetlami vzadu. Tento „zastaraný“ varovný systém má hlavné nedostatky, najmä pri vyšších rýchlostiach. Červené výstražné svetlo sa zobrazí iba potom, čo vodič zabrzdí. PACA (Predictive Alerts for Collision Aversion) zobrazuje výstražné oranžové svetlo predtým, ako vodič v hlavnom vozidle zabrzdí. To umožňuje vodičovi druhého vozidla zastaviť v čase a zabrániť kolízii. Tento posun paradigmy opravuje život ohrozujúcu chybu v existujúcom dizajne.

Názov projektu : Saving Millions of Lives on the road! , Meno dizajnérov : Anjan Cariappa M M, Meno klienta : Muckati Sentient Design and Devices.

Saving Millions of Lives on the road!  Koncepčný Varovný Systém

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.