Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Prestaviteľné Stoličky A Konferenčný Stolík

Sensei

Prestaviteľné Stoličky A Konferenčný Stolík Stôl Stoličky / kaviareň Sensei je kus nábytku, ktorý rovnako ako väčšina mojich výtvorov, začína hľadaním nových spôsobov, ako využiť malé priestory pomocou geometrických náhodných výkresov. Štýl tohto projektu je naznačený minimalistickým spôsobom, kde nemáme žiadne krivky, ale namiesto toho máme čiary, roviny a neutrálne farby, napríklad čiernobiele. Stoličky, ktoré sú umiestnené vodorovne a spojené chrbtom, nám dávajú konferenčný stolík. Stredná časť stola (kde sú chrbty spojené dohromady) je úžasne silná a človek si môže sadnúť na stred bez toho, aby sa stolík pohyboval.

Názov projektu : Sensei, Meno dizajnérov : Claudio Sibille, Meno klienta : Sibille.

Sensei Prestaviteľné Stoličky A Konferenčný Stolík

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.