Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stojan Na Zavesenie

Nobolu

Stojan Na Zavesenie Navrhol Shinn Asano s pozadím v grafickom dizajne, Sen je 6-dielna zbierka oceľového nábytku, ktorá premieňa 2D čiary na 3D formy. Každý kus, vrátane „stojanu na zavesenie ramien“, bol vytvorený s líniami, ktoré minimalizujú nadbytočné množstvo na vyjadrenie formy a funkčnosti v rôznych aplikáciách, inšpirované jedinečnými zdrojmi, ako sú tradičné japonské remeslá a vzory. Stojan Nobolu závesu je inšpirovaný tvarmi japonských hieroglyfov. Dno je tráva, stred je slnko a vrchol je strom, čo znamená, že slnko stúpa.

Názov projektu : Nobolu, Meno dizajnérov : Shinn Asano, Meno klienta : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Stojan Na Zavesenie

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnér dňa

Najlepší svetoví návrhári, umelci a architekti.

Dobrý dizajn si zaslúži veľké uznanie. Každý deň nás potešujú úžasní dizajnéri, ktorí vytvárajú originálne a inovatívne návrhy, úžasnú architektúru, štýlovú módu a kreatívnu grafiku. Dnes vám predstavujeme jedného z najväčších svetových dizajnérov. Vyskúšajte dnes ocenené portfólio dizajnov a získajte každodennú inšpiráciu pre dizajn.