Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kancelársky

Conceptual Minimalism

Kancelársky Dizajn interiéru je estetický, ale nie funkčný minimalizmus. Otvorený priestor plánu zdôrazňujú čisté línie, veľké zasklené otvory, ktoré umožňujú dostatok denného svetla, čím sa línia a rovina stávajú základnými štruktúrnymi a estetickými prvkami. Nedostatok pravých uhlov určoval potrebu zaujať dynamickejší pohľad na priestor, zatiaľ čo výber svetlej farebnej palety v kombinácii s rozmanitosťou materiálov a textúr umožňuje jednotu priestoru a funkcie. Nedokončené betónové povrchové úpravy zdvíhajú steny, aby sa pridal kontrast medzi bielou, mäkkou a hrubo šedou.

Názov projektu : Conceptual Minimalism, Meno dizajnérov : Helen Brasinika, Meno klienta : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Kancelársky

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.