Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kreatívna Prestavba

Redefinition

Kreatívna Prestavba Krátkym cieľom projektu bolo udržať horský kontext bez toho, aby sme vydávali rustikálne spomienky na prevládajúce typológie horských bytov. Jednalo sa o významnú renováciu typického horského domu. Všetko by sa vyrábalo na mieste, pričom by sa ako základné materiály používali kovové, borovicové a minerálne kamenivo, ľudská práca a odborné znalosti. Hlavnou myšlienkou toho bolo umožniť objektom získať využitie a sentimentálnu hodnotu potom, čo ich majitelia považujú za užitočné a známe, ako aj navrhnúť s ohľadom na transformačnú silu materiálov.

Názov projektu : Redefinition, Meno dizajnérov : Helen Brasinika, Meno klienta : BllendDesignOffice.

Redefinition Kreatívna Prestavba

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.