Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Rocker And Slide

2-in-1 Slide to Rocker

Rocker And Slide Slide 2-v-1 z 2 na 1 sa ľahko prevádza z rockera na slide a ponúka dva zábavné spôsoby hrania. V posuvnom režime sú k dispozícii textúrované schody a úchytky na bezpečné uchopenie spolu s jemne skloneným 32-palcovým (81 cm) šmýkačom pre začiatočníkov; v kolískovom režime poskytujú extra širokú základňu a úchopy na uchopenie bezpečnosť pri kývaní. Tento produkt je ideálny pre vnútorné aj vonkajšie použitie. Rozmery: Posuv: 33,3 "D x 19,7" Š x 20,4 "V (85 D x 50 W x 52 H cm) Kolíska: 32" D x 19,7 "Š x 20,4" H (81 D x 50 W x 52H cm) Vhodné pre 1,5 až 3 roky veku.

Názov projektu : 2-in-1 Slide to Rocker, Meno dizajnérov : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Meno klienta : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Rocker And Slide

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.