Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Brošňa

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brošňa Charakter a vonkajší tvar predmetu umožňujú zmeniť nový vzhľad ornamentu. V živej povahe sa jedno obdobie mení na iné. Jar nasleduje zimu a ráno prichádza po noci. Menia sa aj farby a atmosféra. Tento princíp nahradzovania, striedania obrazov sa prenáša do ozdôb „metamorfózy Ázie“, kolekcie, v ktorej sa dva rôzne štáty a dva neobmedzené obrázky odrážajú v jednom objekte. Pohyblivé prvky konštrukcie umožňujú zmeniť charakter a vzhľad ornamentu.

Názov projektu : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Meno dizajnérov : Victor A. Syrnev, Meno klienta : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Brošňa

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.