Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Lampa

sa.de01

Lampa Sarah Dehandschutter vytvára organické formy, ktoré by sa dali ťažko navrhnúť na papieri, pretože vyplývajú priamo z vlastností materiálu. Tkanina natiahnutá cez zakrivenú tyč má prirodzený a elegantný tvar kalicha. Vzhľadom na svoju asymetrickú podobu sa zdá odlišne zo všetkých uhlov pohľadu, čo naznačuje pokračujúci pohyb. Kalich sa rozmnožuje vo forme, vo vystuženej sadre. Svetlo sa odráža od nepriehľadného bieleho vnútorného povrchu a vytvára tak titrujúci chiaroscuro, ktorý zvýrazňuje veľmi plynulú formu. Lampa je zavesená kovovou tyčou, ktorá udržuje tvar v rovnováhe

Názov projektu : sa.de01, Meno dizajnérov : Sarah Dehandschutter, Meno klienta : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Lampa

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.