Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Shisha, Hookah, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Hookah, Nargile Elegantné ekologické línie sú inšpirované podvodným morským životom. Rúrka shisha ako tajomné zviera ožije pri každej inhalácii. Moja myšlienka dizajnu bola odhaliť všetky zaujímavé procesy, ktoré sa odohrávajú v potrubí, ako je bublanie, prúdenie dymu, ovocná mozaika a hra svetiel. Dosiahla som to maximalizáciou podielu skla a hlavne zvýšením funkčnej oblasti na úroveň očí namiesto tradičných shisha rúrok, kde je takmer skrytá na úrovni zeme. Použitie skutočných kúskov ovocia vo vnútri skleneného korpusu na kokteily zvyšuje zážitok na novú úroveň.

Názov projektu : Meduse Pipes, Meno dizajnérov : Jakub Lanca, Meno klienta : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Hookah, Nargile

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.