Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kalendár

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendár ZOO súprava na papierové remeslá sa ľahko zostavuje. Nie je potrebné žiadne lepidlo ani nožnice. Zostavte ich spojením častí rovnakou značkou. Každé zviera bude dvojmesačný kalendár. Kvalitné vzory majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu Life with Design.

Názov projektu : Calendar 2014 “ZOO”, Meno dizajnérov : Katsumi Tamura, Meno klienta : good morning inc..

Calendar 2014 “ZOO” Kalendár

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.