Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Lavička V Parku

Nessie

Lavička V Parku Tento projekt je založený na myšlienke koncepcie „Drop & Forget“, tj ľahkej inštalácii na mieste s minimálnymi inštalačnými nákladmi vzhľadom na existujúce infraštruktúry mestského prostredia. Robustná betónová tekutina, starostlivo vyvážená, vytvára príjemný a pohodlný zážitok zo sedenia.

Názov projektu : Nessie, Meno dizajnérov : George Drakakis, Meno klienta : ICONPOETRY.

Nessie Lavička V Parku

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.