Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Obytné Vily

Field of Flowers

Obytné Vily Konštrukcia spočívajúca na nosných základniach oblúka alebo polooblúkového charakteru má znížený vplyv na pôdu, takže umožňuje pôde vychutnať dážď a vdychovať. Jej dizajn má integráciu s prírodou. Blok pozostávajúci zo štyroch vilových jednotiek má možnosť vychutnať si panoramatický výhľad vďaka mechanizmu, ktorý sa môže otáčať o 360 ° denne. Projekt získava časť dodávky energie z veterných ruží. Každá vila sa môže zapojiť do ekologického poľnohospodárstva na svojej vlastnej ploche uprostred rôznych kvetov. , stromy obklopené umelými alebo skutočnými rybníkmi.

Názov projektu : Field of Flowers, Meno dizajnérov : Murat Gedik, Meno klienta : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Obytné Vily

Tento dobrý dizajn je víťazom ceny za dizajn v súťaži obalového dizajnu. Určite by ste mali vidieť ocenené portfólio dizajnérov, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych obalov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.