Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Veľký Byt

Attractive Arc

Veľký Byt Tento prípad je súbor veľkého bytu na najvyššom poschodí. Zastavaná plocha je 260 metrov štvorcových. Zákaznícka skupina umiestnená vývojárom by mala byť rodina s väčším počtom obyvateľov. Vlastníkom tohto prípadu je však rodina troch ľudí. Takže jemne triedené funkcie pôvodnej štruktúry vyzerajú triviálne a stiesnené. Podľa toho sme urobili relatívne veľké zmeny v usporiadaní plánu celého priestoru. Prerušenie konvenčného režimu rozloženia rodiny. Väčšina funkčných oblastí bola zmätená, s výnimkou spální, kúpeľní atď. Medzitým ako bývanie vlastnené

Názov projektu : Attractive Arc, Meno dizajnérov : Sheng Tao, Meno klienta : DEESEN.

Attractive Arc Veľký Byt

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.