Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Barová Stolička

Barcycling Chair

Barová Stolička Barcycling je barová stolička, ktorá je určená športovo tematicky upraveným priestorom. So sedlom bicykla a pedálom bicykla sleduje obraz dynamiky. Vytváranie kostry sedadla z polyuretánu a vrchná časť sedadla potiahnutá kožou na šitie ručne. .Kým mäkkosť polyuretánu, prírodnej kože a kvality šitia na ruky symbolizuje trvanlivosť.Na rozdiel od štandardnej barovej stoličky, že poloha opierky nôh sa nedá zmeniť, umožňuje jazda na bicykli variabilné sedenie pri udržiavaní pedálov na rôznych miestach. To umožňuje dlhšie a pohodlné sedenie.

Názov projektu : Barcycling Chair, Meno dizajnérov : Ayhan Güneri, Meno klienta : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Barová Stolička

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.