Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kompostovateľné Obaly

cellulose net tube

Kompostovateľné Obaly V Tichom oceáne sa unáša odpadky, ktoré sú veľké ako Nemecko. Používanie obalov, ktoré sú biologicky odbúrateľné, obmedzuje nielen odtok fosílnych zdrojov, ale tiež umožňuje vstup biologicky odbúrateľných látok do dodávateľského reťazca. Spoločnosť Verpackungszentrum Graz úspešne urobila krok v tomto smere tým, že vyvinula rúrkové siete využívajúce kompostovateľné celulózy z modálneho vlákna z riedenia domácich lesov. Siete sa prvýkrát objavili na regáloch supermarketov v Rewe v Rakúsku v decembri 2012. Iba 10 miliónov plastov môže spoločnosť Rewe ušetriť tým, že jednoducho zmení obaly na ekologické zemiaky, cibuľu a citrusové plody.

Názov projektu : cellulose net tube , Meno dizajnérov : Verpackungszentrum Graz, Meno klienta : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Kompostovateľné Obaly

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.