Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Obchodné A Administratívne

Sina Complex

Obchodné A Administratívne V pláne projekt začal svoju činnosť dýchacími pľúcami, ktoré boli v kontakte s čerstvým vzduchom a tiež si užívali vegetáciu pre vzduchový filter, a pokúsil sa pokračovať v tomto trende v celej sérii. V niektorých výškach sa vytvorili aj miesta na pozorovanie mesta. Tieto miesta boli obklopené škrupinami (vegetácia a vzory) a celkovo ponúkajú filtrované zobrazenie týchto prvkov publiku zvnútra aj zvonka, aby sa znížila intenzita fyzického a vizuálneho znečistenia.

Názov projektu : Sina Complex, Meno dizajnérov : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Meno klienta : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Obchodné A Administratívne

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.