Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dizajn Loga

Buckets of Love

Dizajn Loga Dizajn pre sociálny podnik v Phnom Penh (Alma Café), ktorý pomáha potrebným prostredníctvom kampane Bucks of Love. Darcovstvo malej čiastky, vedra obsahujúceho jedlo, olej, sa daruje potrebným dedinčanom, ktorí to potrebujú. Zdieľajte dar lásky. Táto myšlienka bola jednoduchá a obsahovala vedrá plné grafických sŕdc, ktoré zobrazujú lásku. Vyobrazením toho, ako sa vylieva, to znamená sprchovanie potrebného potrebnou láskou. Vedro nesie smajlík, ktorý rozsvieti nielen prijímača, ale aj odosielateľa. Malé gesto lásky je dlhá cesta.

Názov projektu : Buckets of Love, Meno dizajnérov : Lawrens Tan, Meno klienta : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Dizajn Loga

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.